SZKOLENIA U CIEBIE

Nie możesz przyjechać do nas? My przyjedziemy do Ciebie!

Jeżeli prowadzisz lokal gastronomiczny i chcesz przeszkolić swój zespół, wiedz, że każde ze szkoleń możemy zrealizować zarówno u nas, jak i w Twoim lokalu. Abyśmy mogli przygotować dla Ciebie indywidualną ofertę wybierz szkolenie, prześlij do nas informację o liczbie osób oraz swojej lokalizacji, a my przygotujemy szkolenie szyte na miarę! Plany szkoleń można dowolnie modyfikować, a niektóre szkolenia łączyć. Jeśli masz wątpliwości, chętnie doradzimy.

Kelnerskie

Kelnerskie

Jedzenie jest jedną z podstawowych przyjemności dla każdego człowieka. Dobry posiłek i świetny serwis potrafią czynić cuda. Można to zaobserwować w każdej restauracji. Zadowolony Gość zostawi spory napiwek, odwiedzi nas ponownie i przyprowadzi znajomych. Kurs...

czytaj dalej
Sprzedaż sugerowana

Sprzedaż sugerowana

Efektywny pracownik to ten, który potrafi obsłużyć Gościa tak, aby uzyskać wysoki rachunek i sprawić, że Gość będzie chciał wrócić. O tym jak to robić, o budowaniu efektywnej relacji z Gościem oraz technikach sprzedaży sugerowanej, dowiesz się na tym praktycznym...

czytaj dalej
Standaryzacja pracy sali i baru

Standaryzacja pracy sali i baru

Nie masz doświadczonego zespołu? Stwórz go! Nikt nie rodzi się kelnerem - kelnerem człowiek się staje.Potrzeba do tego dużo nauki, czasu, doświadczenia, obycia i pokory. A skoro brakuje Ci ,,ogarniętych” pracowników, dlaczego ich nie stworzysz? Dobierzemy plan...

czytaj dalej
Skuteczny marketing Twojego lokalu

Skuteczny marketing Twojego lokalu

Jednodniowy warsztat – nowoczesny marketing w gastronomii jest przeznaczony dla managerów, właścicieli, kadry zarządzającej. Szkolenie udowodni, dlaczego tak ważne jest stworzenie atrakcyjnego, charakterystycznego i spójnego wizerunku restauracji. Wielu restauratorów...

czytaj dalej
Marketing 2.0

Marketing 2.0

SOCIAL MEDIA, SZTUCZNA INTELIGENCJA I POMOCNE APLIKACJEWielu restauratorów myśli, że wystarczy podawać dobre jedzenie, aby przyciągnąć gości do swojego lokalu. Cóż, bardzo rzadko, ale może się tak zdarzyć. Jednakże w zdecydowanej większości przypadków osiągnięcie...

czytaj dalej
Pozyskiwanie zleceń weselnych

Pozyskiwanie zleceń weselnych

Jeśli jesteś: właścicielem lub managerem obiektu weselnego, firmą świadczącą usługi w branży weselnej, cukiernią, fotografem, dj lub zespołem, a nawet salonem sukien ślubnych, lub wkrótce obejmiesz, jedno z tych stanowisk. Borykasz się: z brakiem zamówień na usługi,...

czytaj dalej
Food Pairing

Food Pairing

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Śniadania na słodko i słono

Śniadania na słodko i słono

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kuchnia polska

Kuchnia polska

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kuchnia polska z nowoczesnym twistem

Kuchnia polska z nowoczesnym twistem

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Sztuka prezentacji potraw

Sztuka prezentacji potraw

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Menu okolicznościowe – półmiskowe

Menu okolicznościowe – półmiskowe

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kuchnia Zero Waste

Kuchnia Zero Waste

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kuchnia wegańska

Kuchnia wegańska

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kuchnia wegetariańska

Kuchnia wegetariańska

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Finger Foods

Finger Foods

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Burgery – od mięsnych po wege

Burgery – od mięsnych po wege

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Wołowina od A do Z

Wołowina od A do Z

Opis? w mailu nie widzę.PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Menu obejmuje:- zupy,- dania główne,- przystawki kolacyjne,- sałatki. Ilość poszczególnych...

czytaj dalej
Kuchnia orientalna

Kuchnia orientalna

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kuchnia tajska

Kuchnia tajska

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Owoce morza dla zaawansowanych

Owoce morza dla zaawansowanych

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Menu bemarowe

Menu bemarowe

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Włoskie pasty bez tajemnic

Włoskie pasty bez tajemnic

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Fermentacja i kiszonki

Fermentacja i kiszonki

Opis? w mailu nie widzę.PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Menu obejmuje:- zupy,- dania główne,- przystawki kolacyjne,- sałatki. Ilość poszczególnych...

czytaj dalej
Desery bankietowe

Desery bankietowe

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Nowoczesne torty

Nowoczesne torty

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Monoporcje cukiernicze

Monoporcje cukiernicze

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kalkulacja imprez okolicznościowych

Kalkulacja imprez okolicznościowych

Duży obrót nie gwarantuje dużego zysku. A duża liczba organizowanych przyjęć może nie satysfakcjonować nas finansowo. Dzieje się tak przede wszystkim dlatego, że za zysk odpowiada nie tylko obrót, ale i zarządzanie kosztami. Szkolenie „Kalkulacja imprez...

czytaj dalej
Zarządzanie sprzedażą

Zarządzanie sprzedażą

Jeśli jesteś: właścicielem lokalu gastronomicznego, managerem lub kierownikiem gastronomii, managerem lub pracownikiem działu sprzedaży, lub wkrótce obejmiesz, jedno z tych stanowisk. Borykasz się: z tym w oparciu o co i jak ustalić cele sprzedaże częstym...

czytaj dalej
Skuteczne zarządzanie w praktyce

Skuteczne zarządzanie w praktyce

“Kiedyś to było inaczej. To młode pokolenie nie nadaje się do pracy. Są roszczeniowi!” Na absolutnie każdym szkoleniu słyszymy to zdanie po kilkanaście razy. Tylko czy na pewno problem leży po stronie pracowników? Może po prostu w Twojej firmie brak zasad, procedur,...

czytaj dalej
Barmańskie

Barmańskie

Nasze szkolenie barmańskie w 80% składa się z zajęć praktycznych, podczas których używamy tylko oryginalnych alkoholi w nielimitowanych ilościach. Po odbyciu wielu kursów barmańskich doszliśmy do wniosku, że teoretyczna nauka sporządzania koktajli nie przygotuje...

czytaj dalej
Barman weselny

Barman weselny

Wesele to jeden z najpiękniejszych dni w życiu. Taka uroczystość zasługuje na wyjątkową oprawę. Dlatego obserwując najgorętsze trendy ślubne stworzyliśmy szkolenie, które przygotuje Ciebie i Twoich pracowników do organizacji oraz obsługi baru weselnego. Wyborne...

czytaj dalej
Kucharz

Kucharz

Szkolenie kucharz to intensywny kurs, który pozwala zdobyć niezbędną wiedzę teoretyczną,  potrzebną do pracy w kuchni. Poznasz potężne narzędzie jakim jest Food Cost, nowe połączenia smakowe, ulepszysz ergonomię pracy, zapoznasz się z różnymi technikami obróbki...

czytaj dalej
Food Cost

Food Cost

Food Cost to chyba najczęściej powtarzane i jednocześnie najbardziej niezrozumiane pojęcie w gastronomii. Co to właściwie jest i do czego służy? Czym różni się Food Cost od receptury? Po co mamy to analizować? Odpowiedź jest banalnie prosta! Aby w końcu zacząć...

czytaj dalej
Kontrola sanepidu krok po kroku

Kontrola sanepidu krok po kroku

Prowadzenie lokalu gastronomicznego wiąże się z regularnymi kontrolami Inspekcji Sanitarnej. Ich celem jest ochrona konsumentów przed chorobami, zatruciami, zakażeniem bakteriami. Zazwyczaj wizyta sanepidu dostarcza nam dużo stresu i emocji, zwłaszcza w ostatnim...

czytaj dalej
Budowanie rentownego menu

Budowanie rentownego menu

Szkolenie pt. „Budowanie rentownego menu” to kurs, który stworzyliśmy dla szefów kuchni, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych, którzy chcą przeprowadzić ten proces w sposób prawidłowy i dający wymierny efekt finansowy. Pokażemy Ci jak dokonać analizy rynku...

czytaj dalej