SZKOLENIA U CIEBIE

Nie możesz przyjechać do nas? My przyjedziemy do Ciebie!

Jeżeli prowadzisz lokal gastronomiczny i chcesz przeszkolić swój zespół, wiedz, że każde ze szkoleń możemy zrealizować zarówno u nas, jak i w Twoim lokalu.

Szkolenia indywidualne dopasowujemy do specyfiki Twojego lokalu, menu i zespołu. Możemy połączyć różne zagadnienia, rozszerzyć zakres tematyczny lub dostosować program do Twoich aktualnych potrzeb. Dzięki temu zyskujesz praktyczną wiedzę, którą wdrożysz od razu – w warunkach, w których pracujesz na co dzień.

 

Jak to działa? Wybierz interesujące Cię szkolenie, określ liczbę uczestników i lokalizację – a my zajmiemy się resztą! Jeśli masz wątpliwości, chętnie doradzimy i pomożemy skomponować program idealnie dopasowany do Twojego biznesu.

 

Szkolenia u Ciebie to:
✔ Indywidualne podejście – szkolenie skrojone pod Twój lokal i Twój zespół.
✔ Oszczędność czasu – nie musisz nigdzie wyjeżdżać, uczysz się w swoim miejscu pracy.
✔ Natychmiastowe efekty – zdobyta wiedza od razu przekłada się na codzienną pracę.

Kelnerskie

Kelnerskie

Jedzenie jest jedną z podstawowych przyjemności dla każdego człowieka. Dobry posiłek i świetny serwis potrafią czynić cuda. Można to zaobserwować w każdej restauracji. Zadowolony Gość zostawi spory napiwek, odwiedzi nas ponownie i przyprowadzi znajomych. Kurs...

czytaj dalej
Sprzedaż Sugerowana

Sprzedaż Sugerowana

Dobra sprzedaż sugerowana nie polega na wciskaniu Gościom najdroższych pozycji z menu, ale na umiejętnym sugerowaniu im tego, czego faktycznie mogą chcieć – często nawet zanim sami o tym pomyślą. Kelner czy barman, który potrafi prowadzić rozmowę w odpowiedni sposób,...

czytaj dalej
Standaryzacja Pracy Sali i Baru

Standaryzacja Pracy Sali i Baru

Nie masz doświadczonego zespołu? Stwórz go! Masz wrażenie, że każdy pracuje po swojemu, a poziom obsługi i sprzedaży zależy od tego, kto akurat jest na zmianie? Brakuje Ci spójnych procedur, które zapewnią powtarzalność i profesjonalizm niezależnie od sytuacji?...

czytaj dalej
Skuteczny Marketing Twojego Lokalu

Skuteczny Marketing Twojego Lokalu

Możesz mieć świetną kuchnię, piękny wystrój i doskonałą obsługę – ale jeśli nikt się o tym nie dowie, to nawet najlepszy lokal nie przetrwa. Marketing to nie tylko wrzucanie zdjęć na Instagrama czy promowanie posta na Facebooku. To strategia, konkretne działania i...

czytaj dalej
Marketing 2.0

Marketing 2.0

SOCIAL MEDIA, SZTUCZNA INTELIGENCJA I POMOCNE APLIKACJEMasz już podstawy, wiesz, jak działa marketing w gastronomii i potrafisz prowadzić social media swojego lokalu. Ale co dalej? Jak sprawić, żeby Twoje działania faktycznie przyciągały Gości, zwiększały sprzedaż i...

czytaj dalej
Pozyskiwanie Zleceń Weselnych

Pozyskiwanie Zleceń Weselnych

Branża weselna i eventowa to ogromny rynek, ale sama obecność w nim nie gwarantuje sukcesu. Jak sprawić, by to właśnie Twój lokal był pierwszym wyborem Par Młodych i organizatorów przyjęć? Jak zwiększyć liczbę rezerwacji bez marnowania budżetu na nieskuteczne...

czytaj dalej
Food Pairing

Food Pairing

bla blaPLAN SZKOLENIA dddOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie...

czytaj dalej
Śniadania Na Słodko i Słono

Śniadania Na Słodko i Słono

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kuchnia Polska

Kuchnia Polska

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kuchnia Polska z Nowoczesnym Twistem

Kuchnia Polska z Nowoczesnym Twistem

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Sztuka Prezentacji Potraw

Sztuka Prezentacji Potraw

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Menu Okolicznościowe – Półmiskowe

Menu Okolicznościowe – Półmiskowe

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kuchnia Zero Waste

Kuchnia Zero Waste

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kuchnia Wegańska

Kuchnia Wegańska

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kuchnia Wegetariańska

Kuchnia Wegetariańska

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Finger Foods

Finger Foods

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Burgery – od Mięsnych po Wege

Burgery – od Mięsnych po Wege

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Wołowina od A do Z

Wołowina od A do Z

Opis? w mailu nie widzę.PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Menu obejmuje:- zupy,- dania główne,- przystawki kolacyjne,- sałatki. Ilość poszczególnych...

czytaj dalej
Kuchnia Orientalna

Kuchnia Orientalna

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kuchnia Tajska

Kuchnia Tajska

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Owoce Morza Dla Zaawansowanych

Owoce Morza Dla Zaawansowanych

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Menu Bemarowe

Menu Bemarowe

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Włoskie Pasty Bez Tajemnic

Włoskie Pasty Bez Tajemnic

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Fermentacja i Kiszonki

Fermentacja i Kiszonki

Opis? w mailu nie widzę.PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Menu obejmuje:- zupy,- dania główne,- przystawki kolacyjne,- sałatki. Ilość poszczególnych...

czytaj dalej
Desery Bankietowe

Desery Bankietowe

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Nowoczesne Torty

Nowoczesne Torty

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Monoporcje Cukiernicze

Monoporcje Cukiernicze

PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...

czytaj dalej
Kalkulacja Imprez Okolicznościowych

Kalkulacja Imprez Okolicznościowych

Masz pełny kalendarz rezerwacji, ale na koniec miesiąca zyski nie są takie, jakich się spodziewałeś? A może organizujesz świetne przyjęcia, ale koszty pochłaniają większość dochodu? W branży gastronomicznej liczy się nie tylko to, ile sprzedajesz, ale jak mądrze...

czytaj dalej
Zarządzanie Sprzedażą

Zarządzanie Sprzedażą

Sprzedaż w gastronomii to nie tylko przyjmowanie zamówień – to umiejętność takiego prowadzenia lokalu, by rachunki były wyższe, a Goście zadowoleni i chętnie wracali. Dobrze dobrane ceny, odpowiednio skonstruowane menu i świadoma obsługa potrafią zrobić ogromną...

czytaj dalej
Skuteczne Zarządzanie Pracownikami w Praktyce

Skuteczne Zarządzanie Pracownikami w Praktyce

„Kiedyś było lepiej!”, „Młodzi ludzie są roszczeniowi i do niczego się nie nadają!” – słyszymy to codziennie od właścicieli i managerów na każdym szkoleniu. Tylko czy na pewno problem leży po stronie pracowników? Może po prostu w Twojej firmie brak zasad, procedur,...

czytaj dalej
Barmańskie

Barmańskie

Za barem nie wystarczy tylko umieć mieszać alkohole – liczy się kreatywność, pewność siebie i umiejętność tworzenia doświadczenia, do którego Goście chcą wracać. Dobry koktajl to jedno, ale świetny serwis, dobra rozmowa i odpowiednia prezentacja sprawiają, że napiwki...

czytaj dalej
Barman Weselny

Barman Weselny

Wesele to nie tylko jedzenie i muzyka – to kompleksowe doświadczenie, a bar może stać się jego prawdziwą atrakcją. Profesjonalna obsługa barmańska w Twoim lokalu to korzyść dla wszystkich: Dla Ciebie – możliwość wprowadzenia dodatkowej usługi, która podniesie wartość...

czytaj dalej
Kucharz

Kucharz

Można gotować świetnie, ale jeśli połowa składników ląduje w koszu, a przygotowanie dań trwa dłużej, niż powinno, to w dłuższej perspektywie odbija się to na całym zespole i wynikach lokalu. Do tego Goście coraz częściej mają specjalne potrzeby żywieniowe, a Ty musisz...

czytaj dalej
Food Cost

Food Cost

Food Cost to jedno z najczęściej używanych, a jednocześnie najmniej zrozumiałych pojęć w gastronomii. Co to właściwie jest? Dlaczego tak ważne jest jego monitorowanie? Bo bez kontroli nad kosztami składników, możesz tracić pieniądze, nawet o tym nie wiedząc. To...

czytaj dalej
Kontrola Sanepidu Krok po Kroku

Kontrola Sanepidu Krok po Kroku

Kontrola sanepidu? Większość właścicieli lokali gastronomicznych na samo to hasło czuje stres. Wizja inspektora z notesem w ręku, który zagląda w każdy kąt i sprawdza sterty dokumentów, może przyprawić o ból głowy. Ale czy naprawdę jest się czego bać? Prawda jest...

czytaj dalej
Budowanie Rentownego Menu

Budowanie Rentownego Menu

Dobre menu to coś więcej niż lista dań – to strategiczne narzędzie sprzedaży, które ma nie tylko przyciągać gości, ale też realnie zwiększać rentowność Twojego lokalu. Jak sprawić, by karta menu pracowała na Twój zysk? Jak ustalić ceny, by goście chętnie zamawiali, a...

czytaj dalej