SZKOLENIA U CIEBIE
Nie możesz przyjechać do nas? My przyjedziemy do Ciebie!
Jeżeli prowadzisz lokal gastronomiczny i chcesz przeszkolić swój zespół, wiedz, że każde ze szkoleń możemy zrealizować zarówno u nas, jak i w Twoim lokalu. Abyśmy mogli przygotować dla Ciebie indywidualną ofertę wybierz szkolenie, prześlij do nas informację o liczbie osób oraz swojej lokalizacji, a my przygotujemy szkolenie szyte na miarę! Plany szkoleń można dowolnie modyfikować, a niektóre szkolenia łączyć. Jeśli masz wątpliwości, chętnie doradzimy.
Kelnerskie
Jedzenie jest jedną z podstawowych przyjemności dla każdego człowieka. Dobry posiłek i świetny serwis potrafią czynić cuda. Można to zaobserwować w każdej restauracji. Zadowolony Gość zostawi spory napiwek, odwiedzi nas ponownie i przyprowadzi znajomych. Kurs...
Sprzedaż Sugerowana
Efektywny pracownik to ten, który potrafi obsłużyć Gościa tak, aby uzyskać wysoki rachunek i sprawić, że Gość będzie chciał wrócić. O tym jak to robić, o budowaniu efektywnej relacji z Gościem oraz technikach sprzedaży sugerowanej, dowiesz się na tym praktycznym...
Standaryzacja Pracy Sali i Baru
Nie masz doświadczonego zespołu? Stwórz go! Nikt nie rodzi się kelnerem - kelnerem człowiek się staje.Potrzeba do tego dużo nauki, czasu, doświadczenia, obycia i pokory. A skoro brakuje Ci ,,ogarniętych” pracowników, dlaczego ich nie stworzysz? Dobierzemy plan...
Skuteczny Marketing Twojego Lokalu
Jednodniowy warsztat – nowoczesny marketing w gastronomii jest przeznaczony dla managerów, właścicieli, kadry zarządzającej. Szkolenie udowodni, dlaczego tak ważne jest stworzenie atrakcyjnego, charakterystycznego i spójnego wizerunku restauracji. Wielu restauratorów...
Marketing 2.0
SOCIAL MEDIA, SZTUCZNA INTELIGENCJA I POMOCNE APLIKACJEWielu restauratorów myśli, że wystarczy podawać dobre jedzenie, aby przyciągnąć gości do swojego lokalu. Cóż, bardzo rzadko, ale może się tak zdarzyć. Jednakże w zdecydowanej większości przypadków osiągnięcie...
Pozyskiwanie Zleceń Weselnych
Jeśli jesteś: właścicielem lub managerem obiektu weselnego, firmą świadczącą usługi w branży weselnej, cukiernią, fotografem, dj lub zespołem, a nawet salonem sukien ślubnych, lub wkrótce obejmiesz, jedno z tych stanowisk. Borykasz się: z brakiem zamówień na usługi,...
Food Pairing
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Śniadania Na Słodko i Słono
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Kuchnia Polska
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Kuchnia Polska z Nowoczesnym Twistem
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Sztuka Prezentacji Potraw
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Menu Okolicznościowe – Półmiskowe
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Kuchnia Zero Waste
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Kuchnia Wegańska
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Kuchnia Wegetariańska
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Finger Foods
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Burgery – od Mięsnych po Wege
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Wołowina od A do Z
Opis? w mailu nie widzę.PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Menu obejmuje:- zupy,- dania główne,- przystawki kolacyjne,- sałatki. Ilość poszczególnych...
Kuchnia Orientalna
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Kuchnia Tajska
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Owoce Morza Dla Zaawansowanych
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Menu Bemarowe
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Włoskie Pasty Bez Tajemnic
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Fermentacja i Kiszonki
Opis? w mailu nie widzę.PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Menu obejmuje:- zupy,- dania główne,- przystawki kolacyjne,- sałatki. Ilość poszczególnych...
Desery Bankietowe
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Nowoczesne Torty
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Monoporcje Cukiernicze
PLAN SZKOLENIAOpracowanie indywidualnego menu: Komponowanie menu jest ściśle dostosowane do potrzeb lokalu na podstawie wypełnionej ankiety oczekiwań. Liczba poszczególnych potraw jest ustalana indywidualnie, zgodnie z potrzebami klienta. Na szkolenie praktyczne w...
Kalkulacja Imprez Okolicznościowych
Duży obrót nie gwarantuje dużego zysku. A duża liczba organizowanych przyjęć może nie satysfakcjonować nas finansowo. Dzieje się tak przede wszystkim dlatego, że za zysk odpowiada nie tylko obrót, ale i zarządzanie kosztami. Szkolenie „Kalkulacja imprez...
Zarządzanie Sprzedażą
Jeśli jesteś: właścicielem lokalu gastronomicznego, managerem lub kierownikiem gastronomii, managerem lub pracownikiem działu sprzedaży, lub wkrótce obejmiesz, jedno z tych stanowisk. Borykasz się: z tym w oparciu o co i jak ustalić cele sprzedaże częstym...
Skuteczne Zarządzanie Pracownikami w Praktyce
“Kiedyś to było inaczej. To młode pokolenie nie nadaje się do pracy. Są roszczeniowi!” Na absolutnie każdym szkoleniu słyszymy to zdanie po kilkanaście razy. Tylko czy na pewno problem leży po stronie pracowników? Może po prostu w Twojej firmie brak zasad, procedur,...
Barmańskie
Nasze szkolenie barmańskie w 80% składa się z zajęć praktycznych, podczas których używamy tylko oryginalnych alkoholi w nielimitowanych ilościach. Po odbyciu wielu kursów barmańskich doszliśmy do wniosku, że teoretyczna nauka sporządzania koktajli nie przygotuje...
Barman Weselny
Wesele to jeden z najpiękniejszych dni w życiu. Taka uroczystość zasługuje na wyjątkową oprawę. Dlatego obserwując najgorętsze trendy ślubne stworzyliśmy szkolenie, które przygotuje Ciebie i Twoich pracowników do organizacji oraz obsługi baru weselnego. Wyborne...
Kucharz
Szkolenie kucharz to intensywny kurs, który pozwala zdobyć niezbędną wiedzę teoretyczną, potrzebną do pracy w kuchni. Poznasz potężne narzędzie jakim jest Food Cost, nowe połączenia smakowe, ulepszysz ergonomię pracy, zapoznasz się z różnymi technikami obróbki...
Food Cost
Food Cost to chyba najczęściej powtarzane i jednocześnie najbardziej niezrozumiane pojęcie w gastronomii. Co to właściwie jest i do czego służy? Czym różni się Food Cost od receptury? Po co mamy to analizować? Odpowiedź jest banalnie prosta! Aby w końcu zacząć...
Kontrola Sanepidu Krok po Kroku
Prowadzenie lokalu gastronomicznego wiąże się z regularnymi kontrolami Inspekcji Sanitarnej. Ich celem jest ochrona konsumentów przed chorobami, zatruciami, zakażeniem bakteriami. Zazwyczaj wizyta sanepidu dostarcza nam dużo stresu i emocji, zwłaszcza w ostatnim...
Budowanie Rentownego Menu
Szkolenie pt. „Budowanie rentownego menu” to kurs, który stworzyliśmy dla szefów kuchni, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych, którzy chcą przeprowadzić ten proces w sposób prawidłowy i dający wymierny efekt finansowy. Pokażemy Ci jak dokonać analizy rynku...