Inwentaryzacja
Słowo klucz – inwentaryzacja. Jednak zanim rozwinę to pojęcie nieco...
Czytaj DalejFood Cost
Mam nadzieję, że pocieszę Cię pisząc, że nie znam Szefa...
Czytaj DalejKontrola kosztów w restauracji
Możesz powiedzieć „to skomplikowane, nie będę rozpisywał w tabelce swoich...
Czytaj DalejAnaliza kosztów Twojego lokalu
Zanim rozpoczniemy ten temat, chciałabym obalić kilka mitów. Przez ostatnie...
Czytaj DalejZarządzanie w restauracji
Odkąd Henri Fayol na początku XX wieku opracował 14 zasad...
Czytaj DalejJak obliczyć food cost?
Food Cost to chyba najczęściej powtarzane i jednocześnie najbardziej niezrozumiane...
Czytaj DalejPoznajmy się!
Akademia Gastronomii to profesjonalna firma szkoleniowa specjalizująca się w branży gastronomicznej....
Czytaj DalejKształtowanie cen sprzedaży
Zarabiaj tyle ile ustalisz, a nie tyle ile zostanie! W...
Czytaj DalejInflacja a karta menu?!
Chyba każdy z Was, jako właściciel restauracji dostrzegł skutki inflacji,...
Czytaj DalejWszystko na mojej głowie
Jeśli Ty tez masz wrażenie, że wszystko jest na Twojej...
Czytaj Dalej