16 lip

Inflacja a karta menu?!

Chyba każdy z Was, jako właściciel restauracji dostrzegł skutki inflacji, które widoczne są szczególnie w momencie zatowarowania kuchni. Chcesz wiedzieć jak poradzić sobie z nowym ładem posiadając restaurację?  Obejrzyj ten film do końca. Chcesz dowiedzieć się więcej?  Zapraszamy na szkolenia! 
14 lip

Wszystko na mojej głowie

Jeśli Ty tez masz wrażenie, że wszystko jest na Twojej głowie, przychodzimy do Ciebie z rozwiązaniem! Obejrzyj ten odcinek do końca i „pozbądź się małp”. Chcesz dowiedzieć się więcej?  Zapraszamy na szkolenie! 
12 lip

Rodzina w restauracji?

Zastanawiałeś się kiedyś, czy warto zapraszać rodzinę swoich pracowników do swojej restauracji?  Chcesz dowiedzieć się więcej?  Zapraszamy na szkolenie! 
10 lip

Gramatura w menu

A czy Ty sprzedajesz w swojej restauracji dania all inclusive? Obejrzyj film do końca i nie popełniaj tych błędów! Chcesz dowiedzieć się więcej?  Zapraszamy na szkolenie! 
08 lip

Zdrabnianie do gości

Nie popełniaj tych błędów podczas obsługi gości w Twojej restauracji! Używając zdrobnień, zaniżasz wartość swoich produktów.  Chcesz dowiedzieć się więcej?  Zapraszamy na szkolenie! 
04 lip

Standaryzacja pracy w restauracji

To realizacja zadań zgodnie z ustalonymi zasadami, w określony sposób. Tak, aby bez względu na to, kto wykonuje zadanie uzyskiwać identyczny efekt pracy, zawsze stały i powtarzalny. Bez standaryzacji nie pójdziesz do przodu. Nie będziesz w stanie systemowo rozwijać i
30 cze

Jak NIE oszczędzać na Szefie Kuchni?

Chcesz obniżyć koszty w swojej restauracji poprzez postawienie Szefa Kuchni przy patelni? Na pewno nie rób tego w taki sposób. Szef Kuchni odpowiada nie tylko za smak! To bardzo wymagające stanowisko, w którym łączy się zarządzanie personelem, organizacja pracy, food
28 cze

Diety w menu

Podczas komponowania menu warto uwzględnić różne diety pokarmowe. Dlaczego warto to zrobić? Chcesz dowiedzieć się więcej?  Zapraszamy na szkolenie!