SZKOLENIE ZAKRESY OBOWIĄZKÓW NA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISKACH
73
„To nie należy do moich obowiązków”.
Jakże często słyszymy te słowa w restauracjach! Warto zastanowić się, dlaczego zwrot ten jest tak często wykorzystywany.
Liczba lekcji:
4
Bonus:
6
Czas trwania:
71 minut
Certyfikat:
tak
Dostęp:
30 dni
Ilość odtworzeń:
bez limitu
Wartość:
492
3 w 1! SZKOLENIE ZARZĄDZANIE I ORGANIZACJA, STANDARYZACJA PRACY I PODZIAŁ OBOWIĄZKÓW
53
Pamiętasz, jak marzyłeś o restauracji, która da Ci wolność? W której to Ty będziesz decydował o tym, co produkujesz, kogo gościsz a wśród...
Liczba lekcji:
27
Bonus:
15 szt.
Czas trwania:
537 minut
Certyfikat:
tak
Dostęp:
30 dni
Ilość odtworzeń:
bez limitu
Wartość:
1942
SZKOLENIE ZARZĄDZANIE I ORGANIZACJA PRACY
62
“Kiedyś to było inaczej, to młode pokolenie nie nadaje się do pracy. Są roszczeniowi!”
Absolutnie na każdym szkoleniu słyszymy to zdanie, wypowiadane kilkanaście...
Liczba lekcji:
10
Bonus:
6
Czas trwania:
136 minut
Certyfikat:
tak
Dostęp:
30 dni
Ilość odtworzeń:
bez limitu
Wartość:
1192
SZKOLENIE SPORZĄDZANIE RECEPTUR DLA SZEFÓW KUCHNI
74
Prawidłowo sporządzone receptury to klucz do sukcesu zyskownej restauracji!
Możesz powiedzieć „to skomplikowane, niepotrzebne, mniej więcej wiem ile kosztuje mnie produkcja moich dań”....
Liczba lekcji:
5
Bonus:
2
Czas trwania:
136
Certyfikat:
tak
Dostęp:
30 dni
Ilość odtworzeń:
bez limitu
Wartość:
592
2 w 1 SZKOLENIE ZARZĄDZANIE KOSZTAMI LOKALU GASTRONOMICZNEGO I BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU
132
Pakiet dwóch szkoleń, które są absolutnym MUST HAVE właścicieli, managerów i szefów kuchni lokalu gastronomicznego!
❓ Czy food cost, jego planowanie jak i...
Liczba lekcji:
26
Bonus:
5
Czas trwania:
273
Certyfikat:
tak
Dostęp:
30 dni
Ilość odtworzeń:
bez limitu
Wartość:
1532
SZKOLENIE BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU
97
❓ Czy Twój lokal gastronomiczny generuje tyle zysku ile byś sobie życzył/a?
❓ Czy wyniki finansowe są dla Ciebie zadowalające?
❓ Czy masz...
Liczba lekcji:
13
Bonus:
5
Czas trwania:
217
Certyfikat:
tak
Dostęp:
30 dni
Ilość odtworzeń:
bez limitu
Wartość:
923
SZKOLENIE STANDARYZACJA PRACY SALI I BARU
92
Nie masz doświadczonego zespołu? Stwórz go!
Nikt nie rodzi się kelnerem, a nim się staje. Potrzeba do tego dużo nauki, czasu, doświadczenia, obycia...
Liczba lekcji:
15
Bonus:
10
Czas trwania:
196
Certyfikat:
tak
Dostęp:
30 dni
Ilość odtworzeń:
bez limitu
Wartość:
1192
SZKOLENIE ZARZĄDZANIE KOSZTAMI LOKALU GASTRONOMICZNEGO
110
Duży obrót nie gwarantuje dużego zysku. Dzieje się tak przede wszystkim dlatego, że za zysk odpowiada nie tylko obrót ale i zarządzanie kosztami.
Liczba lekcji:
19
Bonus:
5
Czas trwania:
189
Certyfikat:
tak
Dostęp:
30 dni
Ilość odtworzeń:
bez limitu
Wartość:
1192