30 cze

Jak NIE oszczędzać na Szefie Kuchni?

Szef Kuchni przy patelni?

Chcesz obniżyć koszty w swojej restauracji poprzez postawienie Szefa Kuchni przy patelni? Na pewno nie rób tego w taki sposób. Szef Kuchni odpowiada nie tylko za smak! To bardzo wymagające stanowisko, w którym łączy się zarządzanie personelem, organizacja pracy, food cost i zarządzanie kosztami, wiedza na temat norm sanitarnych oraz tworzenie menu. Poza tak dużą ilością obowiązków od Szefa Kuchni oczekuje się również kreatywności oraz gotowania z pasją. Od kilku lat obserwujemy, jak Szefowie rozkwitają, przygotowują wspaniałe dania. Jednak nikt nie uczy ich wiedzy, tak samo niezbędnej m.in. zarządzania kosztami gastronomii, norm sanitarnych, zarządzania ludźmi.

Obejrzyj nasz film do końca i zobacz jak najrozsądniej oszczędzać w swoim lokalu!

Chcesz dowiedzieć się więcej? 

Zapraszamy na szkolenie!