Ile warta jest Twoja sprzedaż sugerowana?

Chcesz wiedzieć jak wygenerować dodatkowe 33 000 zł obrotu miesięcznie?
Efektywny pracownik to ten, który potrafi obsłużyć Gościa tak, aby uzyskać wysoki rachunek i sprawić, że Gość będzie chciał wrócić. O tym jak to robić, budowaniu efektywnej relacji z Gościem oraz technikach sprzedaży sugerowanej dowiesz się na tym praktycznym szkoleniu. Będziesz miał też możliwość przećwiczenia nabytej wiedzy, podczas Twojego dnia pracy w restauracji.
Sprzedaż sugerowana nie polega tylko na dodatkowej sprzedaży (na przykład wina do posiłku), ale również na pomocy Gościowi w wyborze dań, z których będzie zadowolony i które jednocześnie przyniosą jak największe zyski (marże) dla restauracji. Dobrze przeprowadzona sprzedaż sugerowana zwiększa zadowolenie Gościa, zyski restauracji ale również napiwki kelnerów.
Chcesz dowiedzieć się więcej?
Może Ci się spodobać

Zwierzaki w restauracji – czyli jak ugościć czworonożnych pupili
- 16 listopada 2023
- by edek
- in Aktualności

Kelnerzy jako ambasadorzy marki restauracji – rola w budowaniu reputacji

Umowa na organizację przyjęcia – co powinna zawierać?
