KONTROLA SANEPIDU KROK PO KROKU
155
Słowo „Sanepid” i „HACCP” wywołuje u Ciebie ciarki na plecach i zimne poty? Nie wiesz jak teorie przełożyć na praktykę? Może po prostu...
192.00 zł
KALKULACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH
376
Szkolenie pt. „Kalkulacja imprez okolicznościowych” to kurs, który stworzyliśmy dla szefów kuchni, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych, organizujących eventy. Pokażemy Ci jak dokonać podziału...
362.00 zł
CATERING ŚWIĄTECZNY – SKUTECZNA SPRZEDAŻ WYNOSÓW
181
Szukasz gotowych rozwiązań dla swojego lokalu na czas pandemii? Pracujesz nad ofertą wynosów świątecznych? To szkolenie jest dla Ciebie!
99.00 zł
Zarządzanie kosztami lokalu gastronomicznego
305
Duży obrót nie gwarantuje dużego zysku. Dzieje się tak przede wszystkim dlatego, że za zysk odpowiada nie tylko obrót ale i zarządzanie...
760.00 zł