2 w 1 SZKOLENIE ZARZĄDZANIE KOSZTAMI LOKALU GASTRONOMICZNEGO I BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU
129
Pakiet dwóch szkoleń, które są absolutnym MUST HAVE właścicieli, managerów i szefów kuchni lokalu gastronomicznego!
❓ Czy food cost, jego planowanie jak i...
Liczba lekcji:
26
Bonus:
5
Czas trwania:
273
Certyfikat:
tak
Dostęp:
30 dni
Ilość odtworzeń:
bez limitu
Wartość:
1532
SZKOLENIE BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU
95
❓ Czy Twój lokal gastronomiczny generuje tyle zysku ile byś sobie życzył/a?
❓ Czy wyniki finansowe są dla Ciebie zadowalające?
❓ Czy masz...
Liczba lekcji:
13
Bonus:
5
Czas trwania:
217
Certyfikat:
tak
Dostęp:
30 dni
Ilość odtworzeń:
bez limitu
Wartość:
923