571 515 558
akademiagastronomii@gmail.com
Rejestracja Login

Zaloguj się

Zgubiłeś swoje hasło?

Nie masz jeszcze konta?Zarejestruj

Koszyk
Akademia GastronomiiAkademia Gastronomii
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Szkolenie Stacjonarne
  • Szkolenia
  • Audyty
    • Audyt Sprzedażowy
    • Audyt Marketingowy
    • Audyt Finansowy
  • Dla Hoteli
  • KFS
  • Zespół
  • Blog
  • Kontakt
Back
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Szkolenie Stacjonarne
  • Szkolenia
  • Audyty
    • Audyt Sprzedażowy
    • Audyt Marketingowy
    • Audyt Finansowy
  • Dla Hoteli
  • KFS
  • Zespół
  • Blog
  • Kontakt
  • Home
  • Szkolenia
  • SZKOLENIE MANAGER GASTRONOMII – POZIOM 2

Sklep

SZKOLENIE MANAGER GASTRONOMII – POZIOM 2

SZKOLENIE MANAGER GASTRONOMII – POZIOM 2

1706745600 - 17:00

Czas rozpoczęcia

09:00

1 lutego 2024

Czas zakończenia

17:00

2 lutego 2024

Liczba godzin

16

Adres

ul. Władysława Broniewskiego 10, 81-841 Sopot

Wartość

2162zł / osoba

Najniższa cena z
ostatnich 30 dni

zł / osoba

Dodatkowe informacje

Otrzymasz materiały szkoleniowe, certyfikat, lunch i całodzienną przerwę kawową.

SZKOLENIE MANAGER GASTRONOMII – POZIOM 2

  • “Kokosów nie ma” – często to słyszymy.
  • “Wszystko muszę robić sam/a”  – to w sumie też nierzadko.
  • “Ludziom nie zależy na pracy a nie stać mnie na ciągłe podwyżki” – to szlagier każdego szkolenia.
  • “Ja mam wszystko policzone, w głowie” – to nasza ulubiona wisienka na torcie.

A gdyby tak, rzucić wszystko i dwa dni poświęcić na autorefleksję?

Pamiętasz, jak po pierwszym szkoleniu managera gastronomii w Akademii Gastronomii czułeś się jak superbohater? Teraz przygotuj się na podwójne wrażenia! Nauczymy cię, jak jeszcze efektywniej zarządzać personelem, jak skutecznie zwiększać zyski i jak krok po kroku dążyć do sukcesu!

Wspólnie odkryjemy tajniki przywództwa gastronomicznego na zupełnie nowym poziomie. Będziemy rozwijać Twoje umiejętności komunikacyjne, umożliwiając Ci skuteczną współpracę z zespołem i tworzenie niesamowitej atmosfery pracy.

Ale uwaga! Szkolenie “Manager Gastronomii Poziom 2 – Wiedza do Kwadratu” nie jest dla tych, którzy chcą się tylko bawić. To szkolenie dla prawdziwych zawodowców, którzy pragną stać się najlepszymi w swojej dziedzinie. Jeśli jesteś gotów na wyzwanie, to jest właśnie dla Ciebie!

Nie czekaj, żeby ktoś inny zdobył tę wiedzę przed Tobą. Podejmij decyzję odważnie i zgłoś się już dziś. Pamiętaj, że umiejętności nigdy nie są za wiele, a wiedza do kwadratu to klucz do sukcesu.

Dołącz do naszego szkolenia i stwórz swoje własne kulinarne imperium. Głodny sukcesu? Zapisz się już teraz!

Uczestnicy szkolenia podczas zajęć otrzymują skrypt materiałów szkoleniowych z całym zakresem wiedzy jaka przekazywana jest na kursie.

Dzień I

  • Manager Gastronomii w pigułce – najistotniejsze aspekty stanowiska
  • Rzeczywistość gastronomiczna – najczęstsze problemy restauratorów
  • Filary sukcesu restauracji – jak stać się bezkonkurencyjnym
  • VUCA – czyli nowoczesne przywództwo w gastronomii i jego zastosowanie
  • Syndrom Zosi Samosi, której pracownik nie znosi – dlaczego sam nie zbudujesz restauracji
  • 7 kroków do samodzielności w pracy – tworzenie, wdrożenie w celu osiągnięcia samodzielności na poszczególnych stanowiskach
  • Przyczyny wysokiej rotacji pracowników – rotacja niepożądana , rotacja możliwa do uniknięcia, rotacja niemożliwa do uniknięcia
  • Jak ogarnąć chaos organizacyjny i zapewnić poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji
  • Organizacja pracy i jej wpływ na poziom motywacji zespołu restauracji
  • “Aby im się chciało tak jak im się nie chce” czyli pieniądze to nie wszystko – motywowanie do działania i budowanie zaangażowania w życie lokalu
  • Szukanie nowych ścieżek rozwojowych dla restauracji i pracowników
  • Zmienność, nieprzewidywalność i niejednoznaczność rynkowa a zarządzanie gastronomią – jak sprawnie i płynnie dostosowywać się do zmian na rynku

Dzień II

  • Analiza działania w obszarach: finansowym, sprzedażowym, marketingowym i jakościowym
  • Wyznaczenie celów miesięcznych, kwartalnych i rocznych
  • S – jak sprzedaż – analiza danych sprzedażowych – rodzaje raportów z omówieniem
  • M – jak marketing czyli jak analizować konkurencję, zachowania klientów i trendy rynkowe oraz własne działania
  • A – analiza poziomu jakości oraz czynniki wpływające na ocenę Twojej restauracji przez Gości
  • K – jak koszty lokalu gastronomicznego czyli jak analizować wyniki
  • Co jest przyczyną słabych wyników lokalu gastronomicznego?
  • Budżetowanie i rozliczanie kosztów pracy, produkcji, operacyjnych
  • Monitoring polityki cenowo – jakościowej
  • Analiza wpływu organizacji pracy na rzeczywiste zużycie surowca – straty podczas produkcji
  • Podział kosztów surowca i szukanie oszczędności w każdym dziale
  • Oś czasu – tworzenie planu „to do” – warsztat

INFORMACJE DODATKOWE

  • Ilość godzin szkoleniowych: 16h
  • Szkolenie odbywa się w godzinach 9:00 – 17:00
  • Zapewniamy całodzienną przerwę kawową oraz lunch.
  • Uczestnicy szkolenia otrzymują materiały szkoleniowe w wersji drukowanej oraz materiały biurowe niezbędne do sporządzania notatek.
  • Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują certyfikat Akademii Gastronomii.
  • Udostępnij:

Poprzednie szkolenie

SZKOLENIE BARMAŃSKIE

Następne szkolenie

SZKOLENIE MANAGER GASTRONOMII

Kup Bilet

  • Wszystkie miejsca
    16
  • Zarezerwowane miejsca
    0
  • Wartość
    2162 zł / osoba
    zł
  • Najniższa cena z
    ostatnich 30 dni
    zł / osoba
  • Ilość
  • Zapłać za pomocą
Zaloguj

Musisz się zalogować na naszą stronę, aby zarezerwować to szkolenie! Jeśli chcesz dokonać płatności w II ratach napisz do nas na adres biuro@akademiagastronomii.pl

Akademia Gastronomii

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot
NIP: 5892024299, REGON: 364397886

Krajowy rejestr Instytucji Szkoleniowych: 2.22/00008/2018
Konto: mBank 10 1140 2004 0000 3302 7736 3582

ISO 9001:2015

Social Links

  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram
  • Youtube

Social Links

Kontakt

792 064 779

571 515 558

akademiagastronomii@gmail.com

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot

© 2019 akademiagastronomii.net.pl All rights reserved