792 064 779
akademiagastronomii@gmail.com

Koszyk

0
Rejestracja Login

Zaloguj się

Zgubiłeś swoje hasło?

Nie masz jeszcze konta?Zarejestruj

Akademia Gastronomii
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE I OTWIERANIE OBIEKTÓW
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE I OTWIERANIE OBIEKTÓW
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Szkolenia
  • SZKOLENIE KONTROLA SANEPIDU KROK PO KROKU

Szkolenia

SZKOLENIE KONTROLA SANEPIDU KROK PO KROKU

Czas rozpoczęcia

11:00

22 lutego 2021

Czas zakończenia

13:00

22 lutego 2021

Adres

ul. Władysława Broniewskiego 10, 81-841 Sopot

KONTROLA SANITARNA KROK PO KROKU

Słowo „Sanepid” i „HACCP” wywołuje u Ciebie ciarki na plecach i zimne poty❓
Nie wiesz jak teorie przełożyć na praktykę? Może po prostu do tej pory nikt nie wyjaśnił Ci zasad w prosty i logiczny sposób❓
Pozwól, że będziemy pierwsi i zupełnie bezboleśnie z promiennym uśmiechem na twarzy przeprowadzimy Cię przez zawiły świat nudnych przepisów, wymogów i biurokracji, której sensu zupełnie nie rozumiesz❗️
Spotkajmy się na szkoleniu online❗️

Aby uniknąć nieprzyjemnych konsekwencji warto poznać najważniejsze przepisy, uprawnienia inspektorów sanitarnych oraz sprawdzone i skuteczne rozwiązania. Podczas szkolenia udzielamy porad i proponujemy rozwiązania, które nie wychodzą poza ramy wymogów i wytycznych narzucanych przez przepisy.

PLAN SZKOLENIA

🟠 Fakty i mity kontroli sanitarnych
🟠 Rodzaje kontroli i uprawienia inspektorów sanitarnych
🟠 Formalności przy odbiorze lokalu gastronomicznego
🟠 Przebieg niezapowiedzianej kontroli – jak się przygotować
🟠 Nieobecność właściciela a kontrola sanitarna – zasady postępowania
🟠 Wszczęcie postępowania administracyjnego – co dalej
🟠 Przetwory własne – jakie wytyczne trzeba spełnić, aby sprzedawać wyroby własne
🟠 Mrożenie produktów – kiedy jest możliwe
🟠 Lokal gastronomiczny a świadczenie usług cateringowych – niezbędne pozwolenia
🟠 Kontrola sanitarna w food truckach
🟠 Tort weselny i stół wiejski vs. odpowiedzialność za zatrucia
🟠 Praktyczne zarządzanie i prowadzenie dokumentacji
 
INFORMACJE DODATKOWE
🟡 Szkolenie online w postaci filmu
🟡 Ilość godzin szkoleniowych:  60 min
 

  • Udostępnij:

Następne szkolenie

SZKOLENIE KELNERSKIE

Kup bilet

  • Wszystkie miejsca
    19
  • Zarezerwowane miejsca
    8
  • Koszt
    192 zł/Osobę
  • Ilość
  • Zapłać za pomocą

Akademia Gastronomii

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot
NIP: 5892024299, REGON: 364397886

Krajowy rejestr Instytucji Szkoleniowych: 2.22/00008/2018
Konto: mBank 10 1140 2004 0000 3302 7736 3582

Social Links

  • Facebook
  • Instagram

Kontakt

792 064 779

akademiagastronomii@gmail.com

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot

© 2019 akademiagastronomii.net.pl All rights reserved

  • Strona Główna
  • O nas
  • Szkolenia
  • Kontakt
Korzystając z naszej strony wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Używamy ich zgodnie z polityką prywatności. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.OKPolityka prywatności