Słowo „Sanepid” i „HACCP” wywołuje u Ciebie ciarki na plecach i zimne poty Nie wiesz jak teorie przełożyć na praktykę? Może po prostu do tej pory nikt nie wyjaśnił Ci zasad w prosty i logiczny sposób Pozwól, że będziemy pierwsi i zupełnie bezboleśnie z promiennym uśmiechem na twarzy przeprowadzimy Cię przez zawiły świat nudnych przepisów, wymogów i biurokracji, której sensu zupełnie nie rozumiesz
Spotkajmy się na szkoleniu online
Aby uniknąć nieprzyjemnych konsekwencji warto poznać najważniejsze przepisy, uprawnienia inspektorów sanitarnych oraz sprawdzone i skuteczne rozwiązania. Podczas szkolenia udzielamy porad i proponujemy rozwiązania, które nie wychodzą poza ramy wymogów i wytycznych narzucanych przez przepisy.
PLAN SZKOLENIA
🟠 Fakty i mity kontroli sanitarnych
🟠 Rodzaje kontroli i uprawienia inspektorów sanitarnych
🟠 Formalności przy odbiorze lokalu gastronomicznego
🟠 Przebieg niezapowiedzianej kontroli – jak się przygotować
🟠 Nieobecność właściciela a kontrola sanitarna – zasady postępowania
🟠 Wszczęcie postępowania administracyjnego – co dalej
🟠 Przetwory własne – jakie wytyczne trzeba spełnić, aby sprzedawać wyroby własne
🟠 Mrożenie produktów – kiedy jest możliwe
🟠 Lokal gastronomiczny a świadczenie usług cateringowych – niezbędne pozwolenia
🟠 Kontrola sanitarna w food truckach
🟠 Tort weselny i stół wiejski vs. odpowiedzialność za zatrucia
🟠 Praktyczne zarządzanie i prowadzenie dokumentacji
Korzystając z naszej strony wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Używamy ich zgodnie z polityką prywatności. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.OKPolityka prywatności