792 064 779
akademiagastronomii@gmail.com

Koszyk

0
Rejestracja Login

Zaloguj się

Zgubiłeś swoje hasło?

Nie masz jeszcze konta?Zarejestruj

Akademia Gastronomii
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE I OTWIERANIE OBIEKTÓW
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE I OTWIERANIE OBIEKTÓW
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Szkolenia
  • SZKOLENIE SPRZEDAŻ I ORGANIZACJA EVENTÓW

Szkolenia

SZKOLENIE SPRZEDAŻ I ORGANIZACJA EVENTÓW

Czas rozpoczęcia

09:00

1 października 2020

Czas zakończenia

17:00

2 października 2020

Adres

ul. Władysława Broniewskiego 10; 81-841 Sopot

SZKOLENIE EVENT MANAGER

Szkolenie sprzedaż i organizacja eventów dedykowane jest pracującym w lokalach gastronomicznych i zajmujących się organizacją wszelkiego rodzaju eventów w tychże lokalach. W obecnym trendzie, przy dynamicznym rozwoju branży, ciągłym odkrywaniu nowych rozwiązań, poszukiwane są przede wszystkim osoby kreatywne, potrafiące łączyć ze sobą różne dziedziny: sztukę, design, nowe technologie i połączyć je z tradycjami. Organizatorzy stawiają przed nami coraz to większe wymagania, a każda uroczystość wymaga innego przygotowania, planowania czy znalezienia innych rozwiązań.

Uczestnicy szkolenia podczas zajęć otrzymują skrypt materiałów szkoleniowych z całym zakresem wiedzy jaka przekazywana jest na kursie.

 

PLAN SZKOLENIA

DZIEŃ I

  • Wprowadzenie do branży eventowej
  • Zawód event manager w branży gastronomicznej - prezentacja stanowiska, kulisy, możliwości
  • Możliwości wykorzystania eventów w branży gastronomicznej, case study
  • Etapy projektu eventowego – scenariusz, dobór podwykonawców, budżetowanie, koordynacja wydarzenia
  • Rodzaje lokalizacji eventowych i kryteria doboru odpowiedniego lokalu
  • Trendy gastronomiczne – atrakcje podczas wydarzenia
  • Dopasowanie atrakcji do grupy docelowej i charakteru wydarzenia
  • Wydarzenia stylizowane – gdzie i jak szukać nowych pomysłów na atrakcje
  • Catering na evencie – formy serwowania i doboru menu
  • Wybór formy serwowania i rozliczenia alkoholu

DZIEŃ II

  • Scenografia – wybrane elementy i ich zastosowanie w praktyce
  • Sztuka aranżacji przestrzeni i magia wizualizacji 3D
  • Multimedia – omówienie podstawowego sprzętu technicznego
  • Oświetlenie – efekty i zastosowanie
  • Przydatne eventowe aplikacje oraz sposoby ich działania
  • Tworzenie scenariusza eventu w gastronomii – ćwiczenia
  • Wybór artysty, konferansjera i animatora eventowego
  • Odtwarzanie muzyki a ZAiKS, STOART, SWAP i ZAVP
  • Prawne możliwości eksploatacji materiałów
  • Zaproszenia jako kreowanie wyobrażeń o evencie
  • Niezbędnik event managera – obowiązkowi podwykonawcy w książce telefonicznej

INFORMACJE DODATKOWE

  • Ilość godzin szkoleniowych: 16h
  • Szkolenie odbywa się w godzinach 9:00 - 17:00
  • Zapewniamy całodzienną przerwę kawową oraz lunch.
  • Uczestnicy szkolenia otrzymują materiały szkoleniowe w wersji drukowanej oraz materiały biurowe niezbędne do sporządzania notatek.
  • Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują certyfikat Akademii Gastronomii.

 

  • Udostępnij:

Poprzednie szkolenie

SZKOLENIE MANAGER GASTRONOMII

Następne szkolenie

SZKOLENIE SZEF KUCHNI

Kup bilet

  • Wszystkie miejsca
    12
  • Zarezerwowane miejsca
    0
  • Koszt
    1217 zł/Osobę
  • Ilość
  • Zapłać za pomocą

Akademia Gastronomii

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot
NIP: 5892024299, REGON: 364397886

Krajowy rejestr Instytucji Szkoleniowych: 2.22/00008/2018
Konto: mBank 10 1140 2004 0000 3302 7736 3582

Social Links

  • Facebook
  • Instagram

Kontakt

792 064 779

akademiagastronomii@gmail.com

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot

© 2019 akademiagastronomii.net.pl All rights reserved

  • Strona Główna
  • O nas
  • Szkolenia
  • Kontakt
Korzystając z naszej strony wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Używamy ich zgodnie z polityką prywatności. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.OKPolityka prywatności