Szef Kuchni odpowiada nie tylko za smak! To bardzo wymagające stanowisko, w którym łączy się zarządzanie personelem, organizacja pracy, food cost i zarządzanie kosztami, wiedza na temat norm sanitarnych oraz tworzenie menu. Poza tak dużą ilością obowiązków od Szefa Kuchni
Jedzenie jest jedną z podstawowych przyjemności dla każdego człowieka. Dobre jedzenie i świetny serwis potrafią czynić cuda. Zaobserwować to można w każdej restauracji. Zadowolony Gość zostawi spory napiwek, odwiedzi nas ponownie i przyprowadzi znajomych. Kurs kelnerski dzieli się na dwa
Jeśli jesteś: właścicielem lokalu gastronomicznego, managerem lub kierownikiem gastronomii, managerem lub pracownikiem działu sprzedaży, lub wkrótce obejmiesz, jedno z tych stanowisk. Borykasz się: z tym w oparciu o co i jak ustalić cele sprzedaże
Dwudniowy warsztat – nowoczesny marketing w gastronomii jest przeznaczony dla managerów, właścicieli, kadry zarządzającej. Szkolenie udowodni, dlaczego tak ważne jest stworzenie atrakcyjnego, charakterystycznego i spójnego wizerunku restauracji. Wielu restauratorów myśli, że wystarczy podawać dobre jedzenie, aby przyciągnąć klientów do swojego
Nasze szkolenie barmańskie w 80% składa się z zajęć praktycznych, podczas, których używamy tylko oryginalnych alkoholi w nielimitowanych ilościach. Po odbyciu wielu kursów barmańskich doszliśmy do wniosku, że teoretyczna nauka sporządzania koktajli nie przygotuje uczestników szkolenia do prawdziwej pracy za
Szkolenie kucharz to intensywny kurs, który pozwala zdobyć niezbędną wiedzę teoretyczną potrzebną do pracy w kuchni . Poznasz potężne narzędzie jakim jest food cost, nowe połączenia smakowe, ulepszysz swoją ergonomię pracy, zapoznasz się z różnymi technikami obróbki termicznej. To idealna
Dobrze wyszkolona, profesjonalna kadra kierownicza to najważniejszy element każdej placówki gastronomicznej. Manager restauracji zarządza personelem lokalu, koordynuje jego pracę, ustala i rozdziela obowiązki miedzy pracowników, ustala również grafik, musi też dbać o przestrzeganie w lokalu przepisów BHP i sanepidu. To
SZKOLENIE MARKETING 2.0 – SOCIAL MEDIA, SZTUCZNA INTELIGENCJA I POMOCNE APLIKACJE
Wielu restauratorów myśli, że wystarczy podawać dobre jedzenie, aby przyciągnąć gości do swojego lokalu. Cóż, bardzo rzadko, ale może się tak zdarzyć.
Szef Kuchni odpowiada nie tylko za smak! To bardzo wymagające stanowisko, w którym łączy się zarządzanie personelem, organizacja pracy, food cost i zarządzanie kosztami, wiedza na temat norm sanitarnych oraz tworzenie menu. Poza tak dużą ilością obowiązków od Szefa Kuchni
“Kiedyś to było inaczej, to młode pokolenie nie nadaje się do pracy. Są roszczeniowi!” Absolutnie na każdym szkoleniu słyszymy to zdanie, wypowiadane kilkanaście razy. Tylko czy aby na pewno problem leży w pracownikach? Może po prostu w Twojej firmie brak