Duży obrót nie gwarantuje dużego zysku. Dzieje się tak przede wszystkim dlatego, że za zysk odpowiada nie tylko obrót ale i zarządzanie kosztami.
Szkolenie pt. „Zarządzanie kosztami lokalu gastronomicznego” to kurs, który stworzyliśmy dla szefów kuchni, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych, którzy chcą wykonać kolejne kroki na drodze do maksymalizacji zysku i ograniczenia kosztów razem ze swoimi zespołami. Pokażemy Ci jak dokonać podziału kosztów, prawidłowo stworzyć receptury i zarządzać kosztami produkcji. W jaki sposób analizować powstałe straty i jakie procedury wdrożyć, aby je ograniczyć. Następnie przeprowadzimy Cię przez zawiły świat kształtowania cen sprzedaży, procedur mających na celu redukcję kosztów personelu oraz zarządzania sprzedażą.
Gastronomia jest jak polityka – każdy ma na nią inny pogląd. Jednak nie możemy zapominać o tym, że nadal jest to biznes, na którym chcemy zarabiać. A zarabia ten – kto liczy.
Szkolenie składa się z 9 filmów o łącznej długości 2h i 40 minut. Materiał, który przedstawiamy jest rozwinięciem szkolenia Managera Gastronomii oraz szkolenia Szef Kuchni, które rekomenduje 100% jego uczestników.
Dlaczego właśnie ten kurs:
















W skrócie:
- Ilość filmów 10
- Quizy 1
- Czas trwania 154 Minuty
- Ilość odtworzeń Bez limitu
- Dostęp 30 dni
- Ilość uczestników 317
- Poziom umiejętności Wszystkie poziomy
- Język Polski
- Certyfikat Tak
- Oceny Self