Słowo „Sanepid” i „HACCP” wywołuje u Ciebie ciarki na plecach i zimne poty?
Nie wiesz jak teorie przełożyć na praktykę? Może po prostu do tej pory nikt nie wyjaśnił Ci zasad w prosty i logiczny sposób?
Pozwól, że będziemy pierwsi i zupełnie bezboleśnie z promiennym uśmiechem na twarzy przeprowadzimy Cię przez zawiły świat nudnych przepisów, wymogów i biurokracji, której sensu zupełnie nie rozumiesz!
Dlaczego właśnie ten kurs:
- Za rozsądną cenę otrzymujesz konkretną, przydatną w praktyce wiedzę.
- Dowiesz się, w jaki sposób przygotować się do kontroli sanitarnej i jakie dokumenty zgromadzić.
- Nauczysz się jak weryfikować dokumenty takie jak upoważnienie, protokół pokontrolny i jak przebiega postępowanie administracyjne.
- Zrozumiesz, jakie działania podjąć w przypadku, w którym nie zgadzasz się z decyzją sanepidu.
Podczas szkolenia omówimy:
🟠 Fakty i mity kontroli sanitarnych
🟠 Rodzaje kontroli i uprawienia inspektorów sanitarnych
🟠 Kontrola na zgłoszenie – zasady weryfikacji jej autentyczności
🟠 Przebieg niezapowiedzianej kontroli – jak się przygotować
🟠 Prawidłowy sposób sporządzania listy alergenów
🟠 Nieobecność właściciela a kontrola sanitarna – zasady postępowania
🟠 Wszczęcie postępowania administracyjnego – co dalej
🟠 Przetwory własne – jakie wytyczne trzeba spełnić, aby sprzedawać wyroby własne
🟠 Mrożenie produktów – kiedy jest możliwe i w jakich warunkach
🟠 Przechowywanie żywności – zasady segregacji w chłodni i lodówkach
🟠 Lokal gastronomiczny a świadczenie usług cateringowych – niezbędne pozwolenia
🟠 Kontrola sanitarna w food truckach
🟠 Tort weselny i stół wiejski vs. odpowiedzialność za zatrucia
🟠 Praktyczne zarządzanie i prowadzenie dokumentacji GHP/GMP/HACCP
Skorzystaj z ponad 2 godzin szkolenia!
Odtwórz kurs razem ze swoim zespołem!
W skrócie:
- Ilość filmów 1
- Quizy 0
- Czas trwania 122 Minuty
- Ilość odtworzeń Bez limitu
- Dostęp 3 godziny
- Ilość uczestników 179
- Poziom umiejętności Wszystkie poziomy
- Język Polski
- Certyfikat No
- Oceny Tak