792 064 779
akademiagastronomii@gmail.com

Koszyk

0
Rejestracja Login

Zaloguj się

Zgubiłeś swoje hasło?

Nie masz jeszcze konta?Zarejestruj

Akademia Gastronomii
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE I OTWIERANIE OBIEKTÓW
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE I OTWIERANIE OBIEKTÓW
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Wszystkie kursy
  • Kursy Online
  • CATERING ŚWIĄTECZNY – SKUTECZNA SPRZEDAŻ WYNOSÓW

Kursy Online

CATERING ŚWIĄTECZNY – SKUTECZNA SPRZEDAŻ WYNOSÓW

User Avatar
Daniel Okroj
Kursy Online
99.00 zł
Żółty Jedzenie Hobby Post na Facebooku(40)
  • Opis
  • Program kursu
  • Nauczyciel
  • Opinie

Szukasz gotowych rozwiązań dla swojego lokalu na czas pandemii?

Pracujesz nad ofertą wynosów świątecznych?

To szkolenie jest dla Ciebie!

 

Pokażemy Ci w jaki sposób policzyć, zbudować i sprzedawać swój catering świąteczny!

Sprzedaż produktów na wynos, bez pracy stacjonarnej nie jest w stanie pokryć wszystkich naszych zobowiązań. Jednak zbliżające się święta Bożego Narodzenia są szansą na częściowe odrobienie strat. Nie zmarnujmy tego!

Właścicielu, Managerze, Szefie Kuchni, którzy przez ostatnie 3 lata regularnie z nami współpracowaliście – to szkolenie nie powstało dla nas. Tylko dla Ciebie.

 

Dlaczego właśnie ten kurs:

  • Za rozsądną cenę otrzymujesz konkretną, przydatną w praktyce wiedzę – najważniejsze aspekty niezbędne do zbudowania rentownego menu wynosów świątecznych.
  • Dowiesz się, w jaki sposób określić klienta docelowego oraz poznać jego potrzeby co da Ci poczucie pewności i możliwość zarządzania nimi!
  • Nauczysz się jak prawidłowo obliczać, analizować food cost oraz poznasz czynniki wpływające na jego wysokość!
  • Zrozumiesz, co musisz wiedzieć i kontrolować, aby wprowadzić duże, realne zmiany do swojego lokalu!

Podczas szkolenia omówimy:

  • Analiza rynku i określenie klienta docelowego
  • Dostosowanie oferty do potrzeb i preferencji klientów
  • Zasady tworzenia prawidłowej receptury
  • Określenie produktów rentownych oraz nierentownych
  • Kanały dystrybucji produktów – gotowe rozwiązania
  • Materiały sprzedażowe – jak je przygotować
  • Prawidłowa prezentacja oferty – triki sprzedażowe
  • Budowanie rachunku – skuteczne techniki sprzedaży
  • Up selling i cross selling
  • Kształtowanie ceny sprzedaży

CECHY KURSU

  • Wykłady 2
  • Quizy 0
  • Poziom umiejętności Wszystkie poziomy
  • Język Polski
  • Studenci 181
  • Certyfikat No
  • Oceny Tak
  • Wideo 0/2

    • Wykład1.1
      Część 1
    • Wykład1.2
      Część 2
Daniel Okroj

Opinie

Średnia ocena

0
0 Ocen

Szczegółowa ocena

5 gwiazdek
0
4 gwiazdek
0
3 gwiazdek
0
2 gwiazdek
0
1 gwiazdki
0
  • Opis
  • Program kursu
  • Nauczyciel
  • Opinie
99.00 zł

Możesz polubić

KONTROLA SANEPIDU KROK PO KROKU Czytaj więcej

KONTROLA SANEPIDU KROK PO KROKU

edek
192.00 zł
KALKULACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH Czytaj więcej

KALKULACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH

Daniel Okroj
362.00 zł
ZARZĄDZANIE KOSZTAMI LOKALU GASTRONOMICZNEGO I BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU Czytaj więcej

ZARZĄDZANIE KOSZTAMI LOKALU GASTRONOMICZNEGO I BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU

Daniel Okroj
760.00 zł1,320.00 zł
Budowanie rentownego menu Czytaj więcej

Budowanie rentownego menu

Daniel Okroj
560.00 zł
Zarządzanie kosztami lokalu gastronomicznego Czytaj więcej

Zarządzanie kosztami lokalu gastronomicznego

Daniel Okroj
760.00 zł

Polub nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

Akademia Gastronomii

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot
NIP: 5892024299, REGON: 364397886

Krajowy rejestr Instytucji Szkoleniowych: 2.22/00008/2018
Konto: mBank 10 1140 2004 0000 3302 7736 3582

Social Links

  • Facebook
  • Instagram

Kontakt

792 064 779

akademiagastronomii@gmail.com

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot

© 2019 akademiagastronomii.net.pl All rights reserved

  • Strona Główna
  • O nas
  • Szkolenia
  • Kontakt
Modal title

Message modal

Korzystając z naszej strony wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Używamy ich zgodnie z polityką prywatności. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.OKPolityka prywatności