CATERING ŚWIĄTECZNY – SKUTECZNA SPRZEDAŻ WYNOSÓW
99.00 zł
Szukasz gotowych rozwiązań dla swojego lokalu na czas pandemii?
Pracujesz nad ofertą wynosów świątecznych?
To szkolenie jest dla Ciebie!
Pokażemy Ci w jaki sposób policzyć, zbudować i sprzedawać swój catering świąteczny!
Sprzedaż produktów na wynos, bez pracy stacjonarnej nie jest w stanie pokryć wszystkich naszych zobowiązań. Jednak zbliżające się święta Bożego Narodzenia są szansą na częściowe odrobienie strat. Nie zmarnujmy tego!
Właścicielu, Managerze, Szefie Kuchni, którzy przez ostatnie 3 lata regularnie z nami współpracowaliście – to szkolenie nie powstało dla nas. Tylko dla Ciebie.
Dlaczego właśnie ten kurs:
- Za rozsądną cenę otrzymujesz konkretną, przydatną w praktyce wiedzę – najważniejsze aspekty niezbędne do zbudowania rentownego menu wynosów świątecznych.
- Dowiesz się, w jaki sposób określić klienta docelowego oraz poznać jego potrzeby co da Ci poczucie pewności i możliwość zarządzania nimi!
- Nauczysz się jak prawidłowo obliczać, analizować food cost oraz poznasz czynniki wpływające na jego wysokość!
- Zrozumiesz, co musisz wiedzieć i kontrolować, aby wprowadzić duże, realne zmiany do swojego lokalu!
Podczas szkolenia omówimy:
- Analiza rynku i określenie klienta docelowego
- Dostosowanie oferty do potrzeb i preferencji klientów
- Zasady tworzenia prawidłowej receptury
- Określenie produktów rentownych oraz nierentownych
- Kanały dystrybucji produktów – gotowe rozwiązania
- Materiały sprzedażowe – jak je przygotować
- Prawidłowa prezentacja oferty – triki sprzedażowe
- Budowanie rachunku – skuteczne techniki sprzedaży
- Up selling i cross selling
- Kształtowanie ceny sprzedaży
CECHY KURSU
- Wykłady 2
- Quizy 0
- Poziom umiejętności Wszystkie poziomy
- Język Polski
- Studenci 181
- Certyfikat No
- Oceny Tak
Wideo