Szkolenie pt. „Budowanie rentownego menu” to kurs, który stworzyliśmy dla szefów kuchni, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych, którzy chcą przeprowadzić ten proces w sposób prawidłowy i dający wymierny efekt finansowy. Pokażemy Ci jak dokonać analizy rynku i dostosować ofertę do odpowiedniego targetu gości. W jaki sposób analizować koszty lokalu gastronomicznego, aby zaplanować food cost teoretyczny. Następnie przeprowadzimy Cię przez zawiły świat receptur, kształtowania cen sprzedaży i psychologicznych trików sprzedażowych, których skuteczność została potwierdzona w badaniach naukowych.
Gastronomia jest jak polityka – każdy ma na nią inny pogląd. Lecz warto znać ich jak najwięcej, aby móc świadomie obrać swoją drogę.
Dlaczego właśnie ten kurs:














W skrócie:
- Ilość filmów 8
- Quizy 1
- Czas trwania 133 Minuty
- Ilość odtworzeń Bez limitu
- Dostęp 30 dni
- Ilość uczestników 226
- Poziom umiejętności Wszystkie poziomy
- Język Polski
- Certyfikat Tak
- Oceny Self