792 064 779
akademiagastronomii@gmail.com

Koszyk

0
Rejestracja Login

Zaloguj się

Zgubiłeś swoje hasło?

Nie masz jeszcze konta?Zarejestruj

Akademia Gastronomii
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE I OTWIERANIE OBIEKTÓW
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE I OTWIERANIE OBIEKTÓW
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Wszystkie kursy
  • ANALIZA KOSZTÓW LOKALU GASTRONOMICZNEGO I BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU
  • ZARZĄDZANIE KOSZTAMI LOKALU GASTRONOMICZNEGO I BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU

ANALIZA KOSZTÓW LOKALU GASTRONOMICZNEGO I BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU

ZARZĄDZANIE KOSZTAMI LOKALU GASTRONOMICZNEGO I BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU

User Avatar
Daniel Okroj
ANALIZA KOSZTÓW LOKALU GASTRONOMICZNEGO I BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU
1,320.00 zł 760.00 zł
Kopia zarządzanie kosztami lokalu gastronomicznego(12)
  • Opis
  • Program kursu
  • Nauczyciel
  • Opinie
🟠 Pakiet dwóch szkoleń online tj. „Zarządzanie kosztami lokalu gastronomicznego i budowanie rentownego menu”.

Duży obrót nie gwarantuje dużego zysku. Dzieje się tak przede wszystkim dlatego, że za zysk odpowiada nie tylko obrót ale i zarządzanie kosztami.  Ponadto interesująca i nietuzinkowa karta menu, niekoniecznie zapewni Ci lokal pełen gości oraz kasę wypełnioną pieniędzmi. Na wybór lokalu i poszczególnych dań w karcie menu, ma wpływ mnóstwo czynników. Warto, abyś je znał tworząc ofertę sprzedażową.

Szkolenie pt. „Zarządzanie kosztami lokalu gastronomicznego” to kurs, który stworzyliśmy dla szefów kuchni, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych, którzy chcą wykonać kolejne kroki na drodze do maksymalizacji zysku i ograniczenia kosztów razem ze swoimi zespołami. Pokażemy Ci jak dokonać podziału kosztów, prawidłowo stworzyć receptury i zarządzać kosztami produkcji. W jaki sposób analizować powstałe straty i jakie procedury wdrożyć, aby je ograniczyć. Następnie przeprowadzimy Cię przez zawiły świat kształtowania cen sprzedaży, procedur mających na celu redukcję kosztów personelu oraz zarządzania sprzedażą.

Szkolenie pt. „Budowanie rentownego menu” to kurs, który stworzyliśmy dla szefów kuchni, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych, którzy chcą przeprowadzić ten proces w sposób prawidłowy i dający wymierny efekt finansowy. Pokażemy Ci jak dokonać analizy rynku i dostosować ofertę do odpowiedniego targetu gości. W jaki sposób analizować koszty lokalu gastronomicznego, aby zaplanować food cost teoretyczny. Następnie przeprowadzimy Cię przez zawiły świat receptur, kształtowania cen sprzedaży i psychologicznych trików sprzedażowych, których skuteczność została potwierdzona w badaniach naukowych.

Dla kogo przeznaczony jest ten kurs?
 
⚫️ Managerów gastronomii i kierowników gastronomii
⚫️ Szefów kuchni i ich zastępców
⚫️ Właścicieli lokali gastronomicznych
⚫️ Osób planujących objąć stanowisko managerskie lub kierownicze w obiekcie gastronomicznym
⚫️ Osób bez doświadczenia, chcących otworzyć lokal gastronomiczny
⚫️ Usługodawców i dostawców branży gastronomicznej
 
Plan szkolenia „Zarządzanie kosztami lokalu gastronomicznego” :
 
🟠 Analiza kosztów lokalu gastronomicznego
🟠 Zasady tworzenia prawidłowej receptury
🟠 Food Cost teoretyczny vs. food cost rzeczywisty
🟠 Tajniki prawidłowej iwentaryzacji
🟠 Food Cost - obliczenia, analiza wyników
🟠 Beverage Cost - obliczenia, analiza wyników
🟠 Receptura a straty w produkcji - gotowe rozwiązania
🟠 Identyfikacja i przeciwdziałanie stratom
🟠 Zarządzanie kosztami personelu w praktyce
🟠 Psychologia sprzedaży - zwiększ obrót o 20%
🟠 Kształtowanie cen sprzedaży i inżynieria menu
 
 Plan szkolenia „Budowanie rentownego menu” :
 
🟡 Formy konkurencji i ich zastosowanie
🟡 Analiza możliwości technicznych
🟡 Analiza raportów sprzedażowych
🟡 Karta rozbioru produktu i jej zastosowanie
🟡 Zasady tworzenia prawidłowej receptury
🟡 Ubytek produkcyjny – czyli jak zastosować go w recepturze
🟡 Kształtowanie cen sprzedaży i inżynieria menu
🟡 Prawidłowy układ karty menu – triki sprzedażowe
🟡 Normy prawne w karcie menu
 
Dodatkowo załączamy BONUSY!
 
💥 BONUS 1: Tabela excel - analiza kosztów
💥 BONUS 2: Tabela excel - szablon receptury
💥 BONUS 3: Tabela excel – obliczanie ubytku produkcyjnego
💥 BONUS 4: Tabela excel – inżynieria menu
💥 BONUS 5: Tabela excel - szablon propozycji prowizyjnej dla obsługi kelnerskiej

 

CECHY KURSU

  • Wykłady 17
  • Quizy 1
  • Poziom umiejętności Każdy poziom
  • Język Polski
  • Studenci 149
  • Certyfikat Tak
  • Oceny Self
  • Zarządzanie kosztami lokalu gastronomicznego 0/9

    • Wykład1.1
      Analiza kosztów lokalu gastronomicznego
    • Wykład1.2
      Mistrz receptur w akcji
    • Wykład1.3
      Food Cost
    • Wykład1.4
      Receptura a straty w produkcji
    • Wykład1.5
      Receptura a straty w produkcji CZĘŚĆ II
    • Wykład1.6
      Beverage cost
    • Wykład1.7
      Zarządzanie sprzedażą
    • Wykład1.8
      Kształtowanie cen sprzedaży
    • Wykład1.9
      Koszty pracownicze
  • Budowanie rentownego menu 0/9

    • Wykład2.1
      Formy konkurencji
    • Wykład2.2
      Analiza kosztów lokalu gastronomicznego
    • Wykład2.3
      Analiza możliwości i raportów sprzedaży
    • Wykład2.4
      Karta rozbioru produktu
    • Wykład2.5
      Mistrz receptur w akcji
    • Wykład2.6
      Kształtowanie cen sprzedaży
    • Wykład2.7
      Układ karty – triki sprzedażowe
    • Wykład2.8
      Bonus
    • Quiz2.1
      Test Wiedzy
      14 questionsKończący
Daniel Okroj

Opinie

Średnia ocena

0
0 Ocen

Szczegółowa ocena

5 gwiazdek
0
4 gwiazdek
0
3 gwiazdek
0
2 gwiazdek
0
1 gwiazdki
0
  • Opis
  • Program kursu
  • Nauczyciel
  • Opinie
1,320.00 zł 760.00 zł

Możesz polubić

KONTROLA SANEPIDU KROK PO KROKU Czytaj więcej

KONTROLA SANEPIDU KROK PO KROKU

edek
192.00 zł
KALKULACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH Czytaj więcej

KALKULACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH

Daniel Okroj
362.00 zł
CATERING ŚWIĄTECZNY – SKUTECZNA SPRZEDAŻ WYNOSÓW Czytaj więcej

CATERING ŚWIĄTECZNY – SKUTECZNA SPRZEDAŻ WYNOSÓW

Daniel Okroj
99.00 zł
Budowanie rentownego menu Czytaj więcej

Budowanie rentownego menu

Daniel Okroj
560.00 zł
Zarządzanie kosztami lokalu gastronomicznego Czytaj więcej

Zarządzanie kosztami lokalu gastronomicznego

Daniel Okroj
760.00 zł

Polub nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

Akademia Gastronomii

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot
NIP: 5892024299, REGON: 364397886

Krajowy rejestr Instytucji Szkoleniowych: 2.22/00008/2018
Konto: mBank 10 1140 2004 0000 3302 7736 3582

Social Links

  • Facebook
  • Instagram

Kontakt

792 064 779

akademiagastronomii@gmail.com

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot

© 2019 akademiagastronomii.net.pl All rights reserved

  • Strona Główna
  • O nas
  • Szkolenia
  • Kontakt
Modal title

Message modal

Korzystając z naszej strony wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Używamy ich zgodnie z polityką prywatności. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.OKPolityka prywatności