
Duży obrót nie gwarantuje dużego zysku. Dzieje się tak przede wszystkim dlatego, że za zysk odpowiada nie tylko obrót ale i zarządzanie kosztami. Ponadto interesująca i nietuzinkowa karta menu, niekoniecznie zapewni Ci lokal pełen gości oraz kasę wypełnioną pieniędzmi. Na wybór lokalu i poszczególnych dań w karcie menu, ma wpływ mnóstwo czynników. Warto, abyś je znał tworząc ofertę sprzedażową.
Szkolenie pt. „Zarządzanie kosztami lokalu gastronomicznego” to kurs, który stworzyliśmy dla szefów kuchni, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych, którzy chcą wykonać kolejne kroki na drodze do maksymalizacji zysku i ograniczenia kosztów razem ze swoimi zespołami. Pokażemy Ci jak dokonać podziału kosztów, prawidłowo stworzyć receptury i zarządzać kosztami produkcji. W jaki sposób analizować powstałe straty i jakie procedury wdrożyć, aby je ograniczyć. Następnie przeprowadzimy Cię przez zawiły świat kształtowania cen sprzedaży, procedur mających na celu redukcję kosztów personelu oraz zarządzania sprzedażą.
Szkolenie pt. „Budowanie rentownego menu” to kurs, który stworzyliśmy dla szefów kuchni, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych, którzy chcą przeprowadzić ten proces w sposób prawidłowy i dający wymierny efekt finansowy. Pokażemy Ci jak dokonać analizy rynku i dostosować ofertę do odpowiedniego targetu gości. W jaki sposób analizować koszty lokalu gastronomicznego, aby zaplanować food cost teoretyczny. Następnie przeprowadzimy Cię przez zawiły świat receptur, kształtowania cen sprzedaży i psychologicznych trików sprzedażowych, których skuteczność została potwierdzona w badaniach naukowych.

























W skrócie:
- Ilość filmów 17
- Quizy 1
- Czas trwania 287 Minut
- Ilość odtworzeń Bez limitu
- Dostęp 10 godzin
- Ilość uczestników 185
- Poziom umiejętności Wszystkie poziomy
- Język Polski
- Certyfikat Tak
- Oceny Self