792 064 779
akademiagastronomii@gmail.com

Koszyk

0
Rejestracja Login

Zaloguj się

Zgubiłeś swoje hasło?

Nie masz jeszcze konta?Zarejestruj

Akademia Gastronomii
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Szkolenia
  • ZARZĄDZANIE SPRZEDAŻĄ W GASTRONOMII

Szkolenia

ZARZĄDZANIE SPRZEDAŻĄ W GASTRONOMII

Czas rozpoczęcia

09:00

17 maja 2021

Czas zakończenia

17:00

17 maja 2021

Adres

ul. Okopowa 55, Warszawa

ZARZĄDZANIE SPRZEDAŻĄ W GASTRONOMII

Jeśli jesteś:

  •     właścicielem lokalu gastronomicznego,
  •     managerem lub kierownikiem gastronomii,
  •     managerem lub pracownikiem działu sprzedaży,
  •     lub wkrótce obejmiesz, jedno z tych stanowisk.

Borykasz się:

  •     z tym w oparciu o co i jak ustalić cele sprzedaże
  •     częstym nieosiąganiem zamierzonego wyniku finansowego
  •     brakiem motywacji i zaangażowania zespołu
  •     zaniżonymi rachunkami Twojego personelu

 

I chcesz:

  • wyciągnąć wnioski z wcześniejszych błędów
  • sprzedawać i wyróżnić produkty najrentowniejsze
  • zwiększyć obrót o co najmniej 20%
  • zastosować sprawdzone metody budowania rachunku
  • zmobilizować zespół, aby sprzedawał więcej

 

PLAN SZKOLENIA

  • Sprzedaż w gastronomii – przeprowadzenie samodzielnego audytu
  • Psychologia sprzedaży w praktyce
  • Analiza danych sprzedażowych – rodzaje raportów z omówieniem
  • Analiza efektywności – wnioski, obszary do poprawy, programy naprawcze
  • Opracowanie planu działania w różnych wariantach
  • Statystyka sprzedaży – znaczenie i zastosowanie
  • Określenie produktów rentownych oraz nierentownych
  • Analiza menu i macierz BCG
  • Kształtowanie cen sprzedaży i inżynieria menu
  • Prawidłowa prezentacja oferty – układ, prezentacja ceny, triki sprzedażowe
  • Gastrofizyka w praktyce – zastosowanie czynników zewnętrznych w sprzedaży
  • Programy lojalnościowe – mechanizmy i zasady tworzenia
  • Budowanie rachunku – skuteczne techniki sprzedaży
  • Up selling i cross selling w praktyce
  • Standaryzacja obsługi jako kluczowy czynnik powiększania rachunku
  • Szkolenie personelu sprzedażowego
  • Systemy motywacyjne dla personelu – gotowe rozwiązania

INFORMACJE DODATKOWE:

  • Ilość godzin szkoleniowych: 7h
  • Szkolenie odbywa się w godzinach 9:00 - 16:00
  • Zapewniamy całodzienną przerwę kawową oraz lunch.
  • Uczestnicy szkolenia otrzymują materiały szkoleniowe w wersji drukowanej oraz materiały biurowe niezbędne do sporządzania notatek.
  • Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują certyfikat Akademii Gastronomii.
  • Udostępnij:

Poprzednie szkolenie

SZKOLENIE SKUTECZNA REKRUTACJA W GASTRONOMII

Następne szkolenie

SKUTECZNY MARKETING TWOJEGO LOKALU

Kup bilet

  • Wszystkie miejsca
    13
  • Zarezerwowane miejsca
    0
  • Koszt
    932 zł/Osobę
  • Ilość
  • Zapłać za pomocą
Zaloguj

Musisz się zalogować na naszą stronę, aby zarezerwować to szkolenie! Jeśli chcesz dokonać płatności w II ratach napisz do nas na adres biuro@akademiagastronomii.pl

Akademia Gastronomii

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot
NIP: 5892024299, REGON: 364397886

Krajowy rejestr Instytucji Szkoleniowych: 2.22/00008/2018
Konto: mBank 10 1140 2004 0000 3302 7736 3582

Social Links

  • Facebook
  • Instagram

Kontakt

792 064 779

akademiagastronomii@gmail.com

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot

© 2019 akademiagastronomii.net.pl All rights reserved

  • Strona Główna
  • O nas
  • Szkolenia
  • Kontakt
Korzystając z naszej strony wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Używamy ich zgodnie z polityką prywatności. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.OKPolityka prywatności