792 064 779
akademiagastronomii@gmail.com

Koszyk

0
Rejestracja Login

Zaloguj się

Zgubiłeś swoje hasło?

Nie masz jeszcze konta?Zarejestruj

Akademia Gastronomii
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Szkolenia
  • SZKOLENIE SKUTECZNA REKRUTACJA W GASTRONOMII

Szkolenia

SZKOLENIE SKUTECZNA REKRUTACJA W GASTRONOMII

Czas rozpoczęcia

09:00

18 maja 2021

Czas zakończenia

17:00

19 maja 2021

Adres

ul. Okopowa 55, Warszawa

SZKOLENIE SKUTECZNA REKRUTACJA W GASTRONOMII

Jeśli jesteś:

  •     właścicielem lokalu gastronomicznego,
  •     managerem lub kierownikiem gastronomii,
  •     szefem kuchni
  •     lub wkrótce obejmiesz, jedno z tych stanowisk.

Borykasz się:

  •     problemem w skutecznej rekrutacji
  •     brakiem reakcji na Twoją ofertę pracy
  •     brakiem motywacji i zaangażowania zespołu we wdrożenie nowego pracownika
  •     szybką demotywacją i wypaleniem zawodowym Twojego zespołu.

I chcesz:

  • pozyskać pracowników stałych i sezonowych
  • szybko i bezstresowo wdrożyć pracownika w jego zakres obowiązków
  • w krótkim czasie uzyskać samodzielność u personelu
  • zbudować efektywny zespół
  • zmobilizować pracowników do współpracy i zaangażowania.

 

Dzień I

  • Jak zbudować markę w której chcą pracować?
  • Marka pracodawcy – jako kluczowy czynnik skuteczności rekrutacji
  • Metody budowania marki pracodawcy – czyli jak Cię widzą tak Cię piszą
  • Atrakcyjny pracodawca to znacznie więcej niż atrakcyjne wynagrodzenie
  • Sytuacja rynku pracy gastronomii – nie taka straszna jak ją malują
  • Organizacja pracy jako kluczowy czynnik w rekrutacji
  • Gdzie szukać pracowników – sprawdzone kanały
  • Określenie profilu kandydata do pracy
  • Tworzenie atrakcyjnej oferty pracy
  • Różne podejścia do selekcji – różne wywiady kwalifikacyjne
  • Sposoby na praktyczną weryfikację umiejętności kandydatów
  • Wprowadzenie pracownika do pracy

 

INFORMACJE DODATKOWE:

  • Ilość godzin szkoleniowych: 2 dni/ 14h
  • Szkolenie odbywa się w godzinach 9:00 - 16:00
  • Zapewniamy całodzienną przerwę kawową oraz lunch.
  • Uczestnicy szkolenia otrzymują materiały biurowe niezbędne do sporządzania notatek.
  • Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują certyfikat Akademii Gastronomii.

Dzień II

  • Expose menedżera jako istotne narzędzie budowania autorytetu
  • Pokolenie millenialsów – jak zbudować zaangażowany zespół
  • Jak wykorzystać kompetencje i talenty pracowników przy przydzielaniu zadań
  • Rola opiekuna jako narzędzie do szybkiego osiągnięcia efektywności
  • Błędy oceniania i sposoby ich unikania
  • Stereotypy i samospełniające się proroctwo
  • Mam rację! – dlaczego jesteśmy tendencyjni w wydawaniu sądów na temat innych osób?
  • Pułapki, w jakie może wpaść osoba rekrutująca
  • Prawidłowa organizacja pracy w lokalu gastronomicznym
  • Udostępnij:

Poprzednie szkolenie

SKUTECZNY MARKETING TWOJEGO LOKALU

Następne szkolenie

ZARZĄDZANIE SPRZEDAŻĄ W GASTRONOMII

Kup bilet

  • Wszystkie miejsca
    13
  • Zarezerwowane miejsca
    0
  • Koszt
    1362 zł/Osobę
  • Ilość
  • Zapłać za pomocą
Zaloguj

Musisz się zalogować na naszą stronę, aby zarezerwować to szkolenie! Jeśli chcesz dokonać płatności w II ratach napisz do nas na adres biuro@akademiagastronomii.pl

Akademia Gastronomii

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot
NIP: 5892024299, REGON: 364397886

Krajowy rejestr Instytucji Szkoleniowych: 2.22/00008/2018
Konto: mBank 10 1140 2004 0000 3302 7736 3582

Social Links

  • Facebook
  • Instagram

Kontakt

792 064 779

akademiagastronomii@gmail.com

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot

© 2019 akademiagastronomii.net.pl All rights reserved

  • Strona Główna
  • O nas
  • Szkolenia
  • Kontakt
Korzystając z naszej strony wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Używamy ich zgodnie z polityką prywatności. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.OKPolityka prywatności