792 064 779
akademiagastronomii@gmail.com

Koszyk

0
Rejestracja Login

Zaloguj się

Zgubiłeś swoje hasło?

Nie masz jeszcze konta?Zarejestruj

Akademia Gastronomii
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE I OTWIERANIE OBIEKTÓW
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE I OTWIERANIE OBIEKTÓW
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Szkolenia
  • SZKOLENIE ZARZĄDZANIE KOSZTAMI LOKALU GASTRONOMICZNEGO

Szkolenia

SZKOLENIE ZARZĄDZANIE KOSZTAMI LOKALU GASTRONOMICZNEGO

Czas rozpoczęcia

09:00

12 lutego 2021

Czas zakończenia

16:00

12 lutego 2021

Adres

ul. Władysława Broniewskiego 10, 81-841 Sopot

SZKOLENIE ZARZĄDZANIE KOSZTAMI LOKALU GASTRONOMICZNEGO

Duży obrót nie gwarantuje dużego zysku. Dzieje się tak przede wszystkim dlatego, że za zysk odpowiada nie tylko obrót ale i zarządzanie kosztami.

Szkolenie pt. „Analiza kosztów lokalu gastronomicznego” to kurs, który stworzyliśmy dla szefów kuchni, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych, którzy chcą wykonać kolejne kroki na drodze do maksymalizacji zysku i ograniczenia kosztów razem ze swoimi zespołami. Pokażemy Ci jak dokonać podziału kosztów, prawidłowo stworzyć receptury i zarządzać kosztami produkcji. W jaki sposób analizować powstałe straty i jakie procedury wdrożyć, aby je ograniczyć. Następnie przeprowadzimy Cię przez zawiły świat kształtowania cen sprzedaży, procedur mających na celu redukcję kosztów personelu oraz zarządzania sprzedażą.

Gastronomia jest jak polityka – każdy ma na nią inny pogląd. Jednak nie możemy zapominać o tym, że nadal jest to biznes, na którym chcemy zarabiać. A zarabia ten – kto liczy.

Szkolenie składa się z 9 filmów o łącznej długości 2h i 40 minut. Materiał, który przedstawiamy jest rozwinięciem szkolenia Managera Gastronomii oraz szkolenia Szef Kuchni, które rekomenduje 100% jego uczestników.

Dlaczego właśnie ten kurs:

  • Za rozsądną cenę otrzymujesz konkretną, przydatną w praktyce wiedzę – najważniejsze aspekty niezbędne do skutecznego prowadzenia lokalu gastronomicznego.
  • Dowiesz się, w jak analizować koszty prowadzenia lokalu gastronomicznego co da Ci poczucie pewności i możliwość zarządzania nimi!
  • Nauczysz się jak prawidłowo obliczać, analizować food cost oraz poznasz czynniki wpływające na jego wysokość!
  • Zrozumiesz, co musisz wiedzieć i kontrolować, aby wprowadzić duże, realne oszczędności do swojego lokalu!
  • Poznasz, zastosowania food costu dla weryfikacji rentowności śniadań, ofert weselnych, konferencji i nauczysz się zarządzać sprzedażą!
  • Zrozumiesz zasady działania i standaryzacji pracy, które mają największy wpływ na Twój wynik finansowy!

PLAN SZKOLENIA

  • Omówienie kosztów stałych i zmiennych
  • Food Cost i Beverage Cost
  • Zasady prawidłowej iwentaryzacji
  • Podstawy tworzenia receptury
  • Receptura a straty w produkcji
  • Identyfikacja i przeciwdziałanie stratom
  • Kontrola kosztów w pracownicy
  • Zarządzanie sprzedażą
  • Kształtowanie cen sprzedaży
  • Koszty wynagrodzeń i koszty pracy –wydajność i efektywność
  • Analiza rentowności lokalu gastronomicznego

INFORMACJE DODATKOWE

  • Ilość godzin szkoleniowych: 7 h
  • Szkolenie odbywa się w godzinach 9:00 – 16:00
  • Zapewniamy całodzienną przerwę kawową oraz lunch.
  • Uczestnicy szkolenia otrzymują materiały szkoleniowe w wersji drukowanej oraz materiały biurowe niezbędne do sporządzania notatek.
  • Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują certyfikat Akademii Gastronomii.

  • Udostępnij:

Poprzednie szkolenie

SZKOLENIE MANAGER GASTRONOMII

Następne szkolenie

SZKOLENIE INWESTOR W GASTRONOMII

Kup bilet

  • Wszystkie miejsca
    9
  • Zarezerwowane miejsca
    0
  • Koszt
    562 zł/Osobę
  • Ilość
  • Zapłać za pomocą
Zaloguj

Musisz się zalogować na naszą stronę, aby zarezerwować to szkolenie! Jeśli chcesz dokonać płatności w II ratach napisz do nas na adres biuro@akademiagastronomii.pl

Akademia Gastronomii

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot
NIP: 5892024299, REGON: 364397886

Krajowy rejestr Instytucji Szkoleniowych: 2.22/00008/2018
Konto: mBank 10 1140 2004 0000 3302 7736 3582

Social Links

  • Facebook
  • Instagram

Kontakt

792 064 779

akademiagastronomii@gmail.com

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot

© 2019 akademiagastronomii.net.pl All rights reserved

  • Strona Główna
  • O nas
  • Szkolenia
  • Kontakt
Korzystając z naszej strony wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Używamy ich zgodnie z polityką prywatności. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.OKPolityka prywatności