Adaptacja oferty – utrzymaj płynność finansową i powiększ rachunki o 20%!
Szukasz gotowych rozwiązań dla swojego lokalu na czas pandemii?
Sprzedaż produktów na wynos, bez pracy stacjonarnej nie jest w stanie pokryć wszystkich naszych zobowiązań. Jednak w trakcie pierwszego lockdownu, część restauratorów powiększyła średnie przychody o kilkunastu do kilkudziesięciu procent.
Jak tego dokonali? Czy to możliwe?
Tak! Oczywiście, nie wszystkie rozwiązania będą pasowały do Twojego profilu działalności. Ale z całą pewnością co najmniej połowę będziesz mógł bez przeszkód wdrożyć do swojego lokalu, aby otrzymać płynność finansową w tym trudnym czasie.
Właścicielu, Managerze, Szefie Kuchni, którzy przez ostatnie 3 lata regularnie z nami współpracowaliście – to szkolenie nie powstało dla nas. Tylko dla Ciebie.
Podczas szkolenia omówimy:
– ocena własnych możliwości i potencjał sprzedażowy
– dostosowanie oferty handlowej do aktualnej sytuacji na rynku
– menu, które sprzedaje
– sprawdzone sposoby utrzymania płynności finansowej
– kanały dystrybucji produktów – gotowe rozwiązania
– rozmowa sprzedażowa – powiększ rachunki o 20%
– cross selling i up selling
– materiały sprzedażowe – jak je przygotować
Informacje dodatkowe
- Szkolenie jest webinarem - prezentacją wideo
- Ilość godzin szkoleniowych: 3h
- Szkolenie odbywa się w godzinach 12:00 - 15:00
- 1 dzień przed szkoleniem otrzymasz link do wydarzenia