BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU – SZKOLENIE ONLINE
🟠 Szkolenie pt. „Budowanie rentownego menu” to kurs, który stworzyliśmy dla szefów kuchni, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych, którzy chcą przeprowadzić ten proces w sposób prawidłowy i dający wymierny efekt finansowy. Pokażemy Ci jak dokonać analizy rynku i dostosować ofertę do odpowiedniego targetu gości. W jaki sposób analizować koszty lokalu gastronomicznego, aby zaplanować food cost teoretyczny. Następnie przeprowadzimy Cię przez zawiły świat receptur, kształtowania cen sprzedaży i psychologicznych trików sprzedażowych, których skuteczność została potwierdzona w badaniach naukowych.
Gastronomia jest jak polityka – każdy ma na nią inny pogląd. Lecz warto znać ich jak najwięcej, aby móc świadomie obrać swoją drogę.
Dlaczego właśnie ten kurs:
Podczas szkolenia omówimy:









Informacje dodatkowe
- Szkolenie jest webinarem - prezentacją wideo
- Ilość godzin szkoleniowych: 3h
- Szkolenie odbywa się w godzinach 11:00 - 14:00
- 1 dzień przed szkoleniem otrzymasz link do wydarzenia