792 064 779
akademiagastronomii@gmail.com

Koszyk

0
Rejestracja Login

Zaloguj się

Zgubiłeś swoje hasło?

Nie masz jeszcze konta?Zarejestruj

Akademia Gastronomii
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE I OTWIERANIE OBIEKTÓW
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Kup szkolenie
  • KONSULTACJE I OTWIERANIE OBIEKTÓW
  • Nasze Szkolenia
  • KFS
  • Galeria
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Szkolenia
  • BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU

Szkolenia

BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU

Czas rozpoczęcia

11:00

18 stycznia 2021

Czas zakończenia

14:00

18 stycznia 2021

Adres

ul. Władysława Broniewskiego 10, 81-841 Sopot

BUDOWANIE RENTOWNEGO MENU – SZKOLENIE ONLINE

🟠 Szkolenie pt. „Budowanie rentownego menu” to kurs, który stworzyliśmy dla szefów kuchni, managerów i właścicieli lokali gastronomicznych, którzy chcą przeprowadzić ten proces w sposób prawidłowy i dający wymierny efekt finansowy. Pokażemy Ci jak dokonać analizy rynku i dostosować ofertę do odpowiedniego targetu gości. W jaki sposób analizować koszty lokalu gastronomicznego, aby zaplanować food cost teoretyczny. Następnie przeprowadzimy Cię przez zawiły świat receptur, kształtowania cen sprzedaży i psychologicznych trików sprzedażowych, których skuteczność została potwierdzona w badaniach naukowych.

Gastronomia jest jak polityka – każdy ma na nią inny pogląd. Lecz warto znać ich jak najwięcej, aby móc świadomie obrać swoją drogę.

Dlaczego właśnie ten kurs:

🟠Za rozsądną cenę otrzymujesz konkretną, przydatną w praktyce wiedzę – najważniejsze aspekty niezbędne do budowania rentownego menu.
🟠Dowiesz się, w jak analizować koszty prowadzenia lokalu gastronomicznego co da Ci poczucie pewności i możliwość zarządzania nimi!
🟠Nauczysz się jak prawidłowo planować food cost teoretyczny i tworzyć rentowne receptury!
🟠 Zrozumiesz, co musisz wiedzieć i kontrolować, aby ustalić odpowiedni target gości oraz dostosować dla nich ofertę!
🟠 Poznasz, zastosowania psychologicznych trików sprzedażowych i układy karty menu, które same sprzedają!
🟠 Zrozumiesz zasady ustalania cen sprzedaży oraz ich prezentowania.
Dla kogo przeznaczony jest ten kurs?
⚫️ Managerów gastronomii i kierowników gastronomii
⚫️ Szefów kuchni i ich zastępców
⚫️ Właścicieli lokali gastronomicznych
⚫️ Osób planujących objąć stanowisko managerskie lub kierownicze w obiekcie gastronomicznym
⚫️ Osób bez doświadczenia, chcących otworzyć lokal gastronomiczny
⚫️ Usługodawców i dostawców branży gastronomicznej

Podczas szkolenia omówimy:

🟡 Formy konkurencji i ich zastosowanie
🟡 Analiza możliwości technicznych
🟡 Analiza raportów sprzedażowych
🟡 Karta rozbioru produktu i jej zastosowanie
🟡 Zasady tworzenia prawidłowej receptury
🟡 Ubytek produkcyjny – czyli jak zastosować go w recepturze
🟡 Kształtowanie cen sprzedaży i inżynieria menu
🟡 Prawidłowy układ karty menu – triki sprzedażowe
🟡 Normy prawne w karcie menu

Informacje dodatkowe

  • Szkolenie jest webinarem - prezentacją wideo
  • Ilość godzin szkoleniowych: 3h
  • Szkolenie odbywa się w godzinach 11:00 - 14:00
  • 1 dzień przed szkoleniem otrzymasz link do wydarzenia

 

  • Udostępnij:

Poprzednie szkolenie

SZKOLENIE INWESTOR W GASTRONOMII

Następne szkolenie

SZKOLENIE MANAGER GASTRONOMII

Kup bilet

  • Wszystkie miejsca
    19
  • Zarezerwowane miejsca
    5
  • Koszt
    162 zł/Osobę
  • Ilość
  • Zapłać za pomocą
Zaloguj

Musisz się zalogować na naszą stronę, aby zarezerwować to szkolenie! Jeśli chcesz dokonać płatności w II ratach napisz do nas na adres biuro@akademiagastronomii.pl

Akademia Gastronomii

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot
NIP: 5892024299, REGON: 364397886

Krajowy rejestr Instytucji Szkoleniowych: 2.22/00008/2018
Konto: mBank 10 1140 2004 0000 3302 7736 3582

Social Links

  • Facebook
  • Instagram

Kontakt

792 064 779

akademiagastronomii@gmail.com

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot

© 2019 akademiagastronomii.net.pl All rights reserved

  • Strona Główna
  • O nas
  • Szkolenia
  • Kontakt
Korzystając z naszej strony wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Używamy ich zgodnie z polityką prywatności. W programie służącym do obsługi Internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.OKPolityka prywatności