Szkolenie Ergonomia pracy

Kuchnia jest miejscem, w którym ergonomia pracy ma bardzo duże znaczenie. Często ograniczona przestrzeń, długie godziny pracy, nieustanny pośpiech i duży stres mogą sprzyjać popełnianiu błędów. Warto więc zadbać o to, by wykonywanie wszelkich niezbędnych czynności było maksymalnie intuicyjne. Odpowiednio przygotowana produkcja, dobrze dobrane i zaaranżowane wyposażenie gastronomii pozwoli sprawić, że kuchnia będzie pracować efektywniej i skuteczniej.

Zmartwienia dotyczące długiego czasu oczekiwania na dania czy brak umiejętności czasowego zgrania zamówień odejdą w niepamięć!

Szkolenie może odbyć się w Twoim lokalu. Pomożemy Ci zaplanować produkcję, prawidłowo i ergonomicznie ustawić sprzęt gastronomiczny oraz rozplanować podział obowiązków. Praca odbywać się będzie w Twoim lokalu w wybranych przez Ciebie dniach, w oparciu o Twoje menu.

 

Podczas szkolenia z naszym Szefem Kuchni, dobranym pod względem charakteru lokalu oraz karty menu z przyjemnością podejmiemy się pracy w Twoim lokalu nad:

  • długim czasem oczekiwania na zamówienie
  • brakiem prawidłowej organizacji pracy kuchni i podziałem obowiązków
  • prawidłowym planowaniem i realizowaniem produkcji wstępnej
  • logistyką i realizacją zamówień
  • łączeniem produkcji z karty menu i bankietowej
  • weryfikacją ustawienia kuchni oraz sprzętów gastronomicznych

INFORMACJE DODATKOWE

  • Ilość godzin szkoleniowych: 40h
  • Szkolenie odbywa się w godzinach 9:00 – 17:00
  • Zapewniamy całodzienną przerwę kawową oraz lunch.
  • Uczestnicy szkolenia otrzymują materiały szkoleniowe w wersji drukowanej oraz materiały biurowe niezbędne do sporządzania notatek.
  • Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują certyfikat Akademii Gastronomii.