792 064 779
akademiagastronomii@gmail.com

Koszyk

0
Rejestracja Login

Zaloguj się

Zgubiłeś swoje hasło?

Nie masz jeszcze konta?Zarejestruj

Akademia Gastronomii
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Szkolenie Stacjonarne
  • Szkolenia w Twoim Lokalu
  • Dla Hoteli
  • KFS
  • Trenerzy
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona Główna
  • Szkolenie Online
  • Szkolenie Stacjonarne
  • Szkolenia w Twoim Lokalu
  • Dla Hoteli
  • KFS
  • Trenerzy
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Aktualności
  • Dlaczego kucharze nie lubią food cost’u?

Aktualności

22 cze

Dlaczego kucharze nie lubią food cost’u?

Duży obrót nie gwarantuje dużego zysku.

Dzieje się tak przede wszystkim dlatego, że za zysk odpowiada nie tylko obrót ale i zarządzanie kosztami. Ponadto interesująca i nietuzinkowa karta menu, niekoniecznie zapewni Ci lokal pełen gości oraz kasę wypełnioną pieniędzmi. Na wybór lokalu i poszczególnych dań w karcie menu, ma wpływ mnóstwo czynników. Warto, abyś je znał tworząc ofertę sprzedażową.

Chcesz dowiedzieć się więcej? 

Zapraszamy na szkolenie! 

  • Udostępnij:
edek

Może Ci się spodobać

Inwentaryzacja

  • 2 listopada 2022
  • by edek
  • in Aktualności
Słowo klucz – inwentaryzacja. Jednak zanim rozwinę to pojęcie nieco bardziej, chciałabym przedstawić kilka podstawowych zasad dokonywania inwentaryzacji. Zrób...
Food Cost
28 października 2022
Kontrola kosztów w restauracji
25 października 2022
Analiza kosztów Twojego lokalu
17 października 2022

Najnowsze posty

Inwentaryzacja
02lis,2022
Food Cost
28paź,2022
Kontrola kosztów w restauracji
25paź,2022

Akademia Gastronomii

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot
NIP: 5892024299, REGON: 364397886

Krajowy rejestr Instytucji Szkoleniowych: 2.22/00008/2018
Konto: mBank 10 1140 2004 0000 3302 7736 3582

ISO 9001:2015

Social Links

  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram
  • Youtube

Social Links

Kontakt

792 064 779

571 515 558

akademiagastronomii@gmail.com

ul. Broniewskiego 10; 81-841 Sopot

© 2019 akademiagastronomii.net.pl All rights reserved