02 cze
4 funkcje zarządzania!
Musisz to wiedzieć!
Pracujesz na stanowisku szefa kuchni, menadżera restauracji lub jesteś właścicielem lokalu? Znasz 4 podstawowe zadania, które powinny do Ciebie należeć?
- Stwórz plan
- Zorganizuj pracę
- Zmotywuj swoich pracowników
- Skontroluj efekty pracy
Ułatwi to prace nie tylko Tobie, ale i twoim pracownikom!
Chcesz dowiedzieć się więcej?
Może Ci się spodobać
Jak obliczyć food cost?
- 22 lipca 2022
- by edek
- in Aktualności
Food Cost to chyba najczęściej powtarzane i jednocześnie najbardziej niezrozumiane pojęcie w gastronomii. Co to właściwie jest i do...

Poznajmy się!
20 lipca 2022

Kształtowanie cen sprzedaży
18 lipca 2022

Inflacja a karta menu?!
16 lipca 2022