28 maj
Cykl życia produktu
Musisz to wiedzieć!
Cykl życia produktu charakteryzuje się ściśle określonym schematem funkcjonowania na rynku. Jak na „żywy” organizm przystało, ma w swoim życiu lepsze i gorsze momenty. My, jako właściciele restauracji, szefowie kuchni, managerowie powinniśmy o tym wiedzieć, by w porę móc wprowadzić do karty menu produkty, których sprzedaż, może przynieść zysk lub usunąć z niej dania, których sprzedaż jest w danym momencie nieopłacalna.
Chcesz dowiedzieć się więcej?
Może Ci się spodobać
KFS – trudne pytania i proste odpowiedzi!
- 21 grudnia 2023
- by edek
- in Aktualności
Wielu z Was zapewne słyszało o Krajowym Funduszu Szkoleniowym, ale niekoniecznie wie jak się ubiegać o dofinansowanie i jakie...
Zwierzaki w restauracji – czyli jak ugościć czworonożnych pupili
16 listopada 2023
Kelnerzy jako ambasadorzy marki restauracji – rola w budowaniu reputacji
31 października 2023